Farklı oyuncularla bir daha çekilip ilk etkiyi veremeyen 4 dizi!

Sihirli Annem dizisi yeniden çekilmiş ve bu proje beklenen ilgiyi görememişti. Ancak benzeri durumu yaşayan tek proje Sihirli Annem değildi. Farklı oyuncularla bir daha çekilip ilk etkiyi veremeyen 4 diziyi sizler için derledik.

Haberin Eklenme Tarihi: 27.09.2024 14:25:00 - Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 14:25:00
ABONE OL

Pek çok televizyon dizisi yayınlandığı dönemde büyük ses getirmiş ve halen daha tekrarlarıyla ilgi görüyor. Bu işlerden bazıları, yeni oyuncu kadrosuyla bir kez daha çekildi ancak "taklitler aslını yaşatır" felsefesi etkisini gösterdi ve başarılı bir reyting karnesi çıkaramadılar. Peki bu diziler hangileriydi? Gelin yakından bakalım.

Farklı oyuncularla bir daha çekilip ilk etkiyi veremeyen 4 dizi

SİHİRLİ ANNEM

İnci Türkay, Şahap Sayılgan ve büyük duayen sanatçılardan Nevra Serezli'nin başrolünde yer aldıkları Sihirli Annem dizisi, yıllar sonra EXXEN platformu için yeni bir kadroyla bir kez daha çekilmişti. Ancak bu proje maalesef ki istenen başarı ve ilgiye ulaşamamıştı.

AYRILSAK DA BERABERİZ

Hakan Yılmaz ve Janset'in başrolü oldukları ancak daha sonra Janset'in yerine Ayşe Tolga'nın ana karakteri oynamaya devam ettiği Ayrılsak da Beraberiz, yıllar sonra yeniden başka bir kadroyla çekilmiş ancak sadece 7 bölüm sürebilmişti.

RUHSAR

Hande Ataizi ile Cem Davran'ın başrolü oldukları Ruhsar dizisi, yıllar sonra yeniden Hayal ile Gerçek adıyla çekilmişti ancak beklenen başarıya ulaşamamıştı.

CENNET MAHALLESİ

Alişan ile Çağla Şıkel'in başrolü oldukları Cennet Mahallesi, yıllar sonra başka oyuncularla farklı bir adla yeniden çekilmiş ancak beklenen başarıya ulaşamamıştı. O projenin başrolünde, şarkıcı Petek Dinçöz vardı.