Kızılcık Şerbeti 72. bölüm 1. fragman | "Hoş geldin sevgilim"

Kızılcık Şerbeti'nin 72. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanında Fatih'in başka bir sevgili edinmesi dikkat çekerken, Kıvılcım ve Ömer arasında geçen konuşma yeni bölüme dair heyecanı arttırıyor. Öte yandan Görkem, Nursema'ya kuracağı oyunu başlatıyor. İşte Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı

Haberin Eklenme Tarihi: 12.10.2024 14:54:00 - Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 14:54:00
ABONE OL

Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 72. Bölüm 1. Fragmanına Fatih'e söylenen "Hoş geldin sevgilim" sözü damga vuruyor. Pembe ailesine Abdullah bey ile barıştıklarını ilan ederken, Kıvılcım ve Ömer arasında ise duygusal bir konuşma geçiyor. İşte Kızılcık Şerbeti 72. bölümden 1. fragman

KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM FRAGMANI | "HOŞ GELDİN SEVGİLİM"

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği "Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

KIZILCIK ŞERBETİ 71. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin 71. Bölümünde; Fatih ve Doğa'nın evliliklerindeki sorunlardan bunaldıkları bir akşam tesadüfen karşılaşmaları her ne kadar itiraf etmeseler de ikisinin de hoşuna gitmiştir.

Pembe'nin de ısrarıyla Fatih artık Görkem'e eskisi kadar uzak davranmamaya başlar. Ancak aklı kızı ve Doğa'dadır. Bu arada amcasına olan kızgınlığı ilk günkü şiddetiyle devam etmektedir.

Metehan ve Ezgi'nin ilişkisi gün be gün gelişmektedir. Bu gidişat Ömer ve Cansu'nun da daha sık bir araya gelmesine neden olacaktır.

Görkem tarafından kurulan tuzağa düşen Mustafa, yavaş yavaş oyunun içine çekilmektedir.

Yeni işi olan yayınevinde bir kitabın çıkarılmasına ön ayak olan Kıvılcım'ın başına birtakım dertler açılacak, Cemal'in onu kurtarma çabası altından ise bambaşka nedenler çıkacaktır.

Doğa ile beklemediği bir anda karşılaşan Fatih'in, Doğa'yı özlediğine dair söylediği sözler merak uyandırıyor. Nursema'yı hedef alan Görkem, Firaz'a teklifte bulunacağını söylerken Ömer, Kıvılcım ile barışabilmek için her şeyi yapacağını söylüyor. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı dizinin yeni bölümü şimdiden heyecanla bekleniyor.