Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm 1. Fragman | "Abdullah Bey, sen bana bunu yeniden nasıl yaparsın?"

Kızılcık Şerbeti'nin 73. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanında Fatih ve Doğa arasında geçen konuşma yeni bölüme dair heyecanı arttırıyor. Öte yandan Pembe hanımın Abdullah beye söylediği "Abdullah Bey, sen bana bunu yeniden nasıl yaparsın?" sözü dikkat çekiyor. İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanı

Haberin Eklenme Tarihi: 19.10.2024 16:05:00 - Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 16:05:00
ABONE OL

Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 73. Bölüm 1. Fragmanına Pembe hanımın "Abdullah Bey, sen bana bunu yeniden nasıl yaparsın?" sözü damga vuruyor. Abdullah bey ile Meri arasında ne var? İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölümden 1. fragman

KIZILCIK ŞERBETİ 73. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümde neler yaşandı?

Ömer ve Kıvılcım'ın iki eski dost gibi bir araya geldiği bölümde, Kıvılcım'ın telefonuna casus yazılım yükleyerek yakın takibe alan Cemal, çılgına döndü. Evliliklerine devam etme kararlarını çocuklarına açıklayan Pembe ve Abdullah, Görkem'in ailesini akşam yemeğinde ağarlayarak Nursema'nın yeni işini konuştular. Nursema'yı evden göndermek için Firaz'la işbirliği yapan Görkem'in planı işlemeye başladı. Firaz'la yeni bir işe başlayan Nursema'nın yaşayacakları ise merak konusu oldu.

Kıvılcım ve Ömer, boşanma davasından önce bir araya geldiler. Ömer, Kıvılcım'ı sevdiğini dile getirse de onu ikna edemedi. İkilinin duygu yüklü boşanma davasının ekrana geldiği bölümde Ömer ve Kıvılcım arkadaş kalmak üzere ayrıldılar.

Diğer yandan Mustafa ve Nilay'ın evliliğini bitirmek için planına devam eden Görkem, Fatih'i barışmaya ikna edemedi. Giray'ın babasının ölümüyle Ünallar, Giray'ın evine başsağlığına gitti. Cenazenin ardından eve gelen avukat mirasın Giray ve Heves'e kalmadığını açıkladı.

Heyecan dolu bölümde Ömer, Kıvılcım'ı geride bırakarak hayatına Cansu ile devam etme kararı aldı. O sırada Fatih'in, Cansu'nun evine gelmesi ve Cansu'nun kapıyı "Hoş geldin sevgilim" sözleriyle açması bölümün final sahnesine damga vurdu.