Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi Michy Batshuayi'den Fenerbahçelileri kızdıracak derbi paylaşımı!

Son dakika spor haberi: Trendyol Süper Lig'de deplasmanda bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da derbi hazırlıkları sürüyor. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Galatasaray'a imza atan Belçikalı golcü Michy Batshuayi derbi öncesi flaş bir paylaşım yaptı. Ünlü futbolcu, bugün oynanacak olan derbiyi beklediğini ima etti. Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı ekipte Michy Batshuayi dikkat çeken paylaşımıyla Fenerbahçe taraftarını kızdırdı. İşte, tüm detaylar...

Haberin Eklenme Tarihi: 21.09.2024 10:39:00 - Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 10:39:00
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak. Galatasaray, bugün Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Dev derbi, bugün saat 20.00'de başlayacak ve maçı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Bu akşam Fenerbahçe, derbide Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı-kırmızılılar ligde oynadığı 5 maçı da kazandı ve 15 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Galatasaray, Kadıköy'de de yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Fenerbahçe ise, ligde geride kalan 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Üst üste 3 galibiyet elde eden Sarı-lacivertliler, derbide de bu seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Galatasaray kadrosuna katılan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi olay bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde sarı-kırmızılı ekipte yer alan Belçikalı oyuncu Michy Batshuayi'nin derbi paylaşımı Fenerbahçe taraftarını kızdırdı.

Michy Batshuayi sosyal medya hesabından Dragon Ball karakteri Majin Buu'nun görselinin yer aldığı kareyi paylaşarak yanına kum saati koydu. Böylelikle, Belçikalı futbolcu Fenerbahçe derbisi için sabırsız olduğunun sinyalini verdi.

Daha önce Fenerbahçe forması ile Galatasaray'a karşı oynayan Batshuayi'nin bu kez Fenerbahçe'ye karşı oynayacak olması ve kendisini 'Dragon Bal'a benzetmesine sosyal medyada yorum yağdı. Fenerbahçe taraftarı ise sosyal medya üzerinden bu paylaşıma tepki gösterdi.

Belçikalı oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğini söylemişti.

Tecrübeli golcü Galatasaray formasıyla bu sezon 8 maçta görev alırken 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe ile Galatasaray, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak.

Dev derbiyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

İŞTE BATSHUAYİ'NİN KUM SAATLİ DERBİ PAYLAŞIMI...