Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? FB - GS maçı canlı izle...

Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? ve FB - GS maçı canlı izle aratmaları, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek. Bu nedenle sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli birçok taraftar, GS ve FB ilk 11'lerini merak ediyor. Peki, ilk 11'ler belli mi ve maç hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 21.09.2024 15:32:00 - Güncelleme Tarihi: 21.09.2024 15:32:00
ABONE OL

Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta?, FB - GS maçı hangi kanalda?, Fenerbahçe - Galatasaray maçı canlı izle gibi aratmalar Google üzerinden birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Zira bugün Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Derbi heyecanı ise şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli birçok taraftar, GS ilk 11'leri ve FB ilk 11'lerini araştırmaya başladı. Öte yandan derbinin hangi kanalda ve saat kaçta olacağı da merak ediliyor.

DERBİDE HEDEF 3 PUAN

Galatasaray ve Fenerbahçe, yaz transfer sezonunda kadrolarına güçlü isimler kattı. Puan durumu incelendiğinde Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın 5'te 5 yaparak 15 puana eriştiği görüldü. Bunun yanı sıra Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ı mağlup etmek istiyor. Öte yandan Galatasaray'da deplasmanda kazanarak 3 puanı elde etmek istiyor.

Peki; Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta?, Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi kanalda?, FB - GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? ve FB - GS ilk 11'leri belli oldu mu?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı, Kadıköy'de oynanacak.

Mücadelede, Atilla Karaoğlan'ın düdük çalması ile başlayacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise, Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise, Abdullah Buğra Taşkınsoy.

FB - GS maçı 21 Eylül 2024 (bugün) saat 20.00'da başlayacak.

Fenerbahçe - Galatasaray maçını canlı olarak izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından seyredebilecekler.

11'LER BELLİ OLDU

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko

GALATASARAY: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen