Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Süper Lig'de Galatasaray'a mağlup olan sarı kanaryalar, UEFA Avrupa Ligi maçında taraftarı önünde galip gelerek tur için avantaj yakalamayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor? Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte karşılaşmanın yayın detayları

Haberin Eklenme Tarihi: 26.09.2024 15:01:00 - Güncelleme Tarihi: 26.09.2024 15:01:00
ABONE OL

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Fenerbahçe-Gilloise maçının yayın ve saat gibi detayları, Sarı-Laciverti takımın taraftarlarınca araştırılıyor. UEFA Avrupa Ligi ilk hafta kapsamında gerçekleşecek olan Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı canlı olarak yayınlanacak. Buna göre; Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor, şifresiz mi? İşte Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı nı yayınlayacak olan kanal

FENERBAHÇE MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk edecek. Karşılaşma 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe-Gilloise maçı TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

İki takım, geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde de karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, deplasmanda 3-0 galip gelmiş, iç sahada 1-0 kaybetmesine rağmen çeyrek finale yükselmişti.

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne kadar 274 maça çıktı ve 109 galibiyet, 109 mağlubiyet, 56 beraberlik aldı. Rakip ağlara 374 gol gönderirken, 391 gol yedi.