Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta? GS - BJK maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta? ve GS - BJK maçı hangi kanalda? sorusu, derbiyi heyecanla merak eden birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Zira kritik derbi, Süper Lig şampiyonluğunun gidişatı noktasında oldukça önemli. Süper Lig puan tablosunda siyah-beyazlılar, sarı-kırmızılıların hemen arkasında. Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta? ve GS - BJK maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 25.10.2024 16:44:00 - Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 16:44:00
ABONE OL

Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta? ve GS-BJK maçı hangi kanalda? sorusu, Süper Lig'deki derbiyi heyecanla bekleyen birçok futbolsever tarafından merak ediliyor.

Süper Lig'in 10. haftasında gerçekleşecek derbi, Rams Park'ta oynanacak. Mücadelenin hakemi ise, Arda Kardeşler olacak.

SÜPER LİG'DE KRİTİK MÜCADELE

Süper Lig puan tablosu incelendiğinde, GS ekibinin 9 maç yaptığı ve 25 puanda olduğu görüldü. Bunun yanı sıra BJK 8 maçta 20 puan toplamayı başardı.

Beşiktaş, Galatasaray'ı yenerse ve bir sonraki mücadelesinde de galibiyet alırsa, Süper Lig'de lider konuma erişecek. Öte yandan beraberlik olursa ve Beşiktaş eksik maçında galibiyet alırsa, siyah-beyazlı takım ve Galatasaray eşit puanda olacak. Derbide kazanan taraf ev sahibi GS olursa, aradaki puan farkı açılacak.

Kritik mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu, Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta? ve GS - BJK maçı hangi kanalda? sorularını şimdiden araştırmaya başladı.

Peki, Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Beşiktaş maçı, 28 Ekim Pazartesi günü oynanacak.

Rams Park'ta gerçekleşecek karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak.

Mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise, Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise, Muhammet Ali Metoğlu.

Galatasaray - Beşiktaş maçı, beIN Sports ekranlarından seyredilebilecek.