Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle

Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda? ve UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle aratmaları, sarı-kırmızılı taraftarlar dahil olmak üzere pek çok futbolsever tarafından araştırılmaya başlandı. Zira iki takımın karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi maçına sayılı saatler kaldı. Peki, Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda? ve GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 23.10.2024 10:47:00 - Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 10:47:00
ABONE OL

Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda? ve UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle aratmaları, futbol tutkunları tarafından araştırılıyor. Zira bugün GS, İsveç ekibi Elfsborg'u konuk edecek.

GS EKİBİNDE EKSİKLER VAR

Sarı-kırmızılı ekipte Fernando Muslera olmayacak. Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören tecrübeli file bekçisi, 3 maç ceza almıştı.

PAOK ve RFS karşılaşmalarında bulunmayan Fernando Muslera, Elfsborg maçında da olmayacak. Kaptanın yanı sıra karşılaşmada; UEFA listesinde adı olmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve sakatlığı bulunan Ismail Jakobs ile yeni transfer Roland Sallai de olmayacak.

Öte yandan mücadeleyi sabırsızlıkla bekleyen birçok futbol tutkunu, UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? sorusunu araştırıyor.

Peki, Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda?

GALATASARAY - ELFSBORG MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi maçı için bugün Elfsborg'u konuk edecek.

Saat 17:30'da başlayacak mücadele, RAMS Park'ta oynanacak.

Galatasaray - Elfsborg maçını canlı izlemek isteyenler, TRT 1 ekranlarından seyredilebilecekler.

İLK 11'LER BELLİ OLDU MU?

Galatasaray - Elfsborg maçı hangi kanalda? ve UEFA Avrupa Ligi GS maçı canlı izle aratmalarını, Google üzerinden araştıran birçok sarı-kırmızılı taraftar, ilk 11'leri de merak ediyor.

Peki, Elfsborg - Galatasaray ilk 11'leri belli oldu mu? Henüz ilk 11'ler belli olmadı. Bunun yanı sıra muhtemel 11'ler aşağıda yer alıyor.

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış Alper, Mauro Icardi.

Elfsborg: Pettersson, Hedlund, Buhari, Henriksson, Yegbe, Hult, Ouma, Besfort Zeneli, Qasem, Arber Zeneli, Baidoo.