Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosu belli oldu! Hatayspor - TS maçı canlı izle

Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosu, mücadeleye sayılı saatler kala birçok futbol tutkunu tarafından merak edildi. Mersin Stadyumu'nda gerçekleşecek karşılaşmada, Kadir Sağlam düdük çalacak. Mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu ise, ''Hatayspor - TS maçı canlı izle'' aratmasını Google üzerinden şimdiden araştırmaya başladı. Öte yandan, ''Hatayspor - TS maçı hangi kanalda ve saat kaçta?'' soruları da araştırılıyor. Peki, saat kaçta, hangi kanalda ve Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosu belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

Haberin Eklenme Tarihi: 5.10.2024 14:45:00 - Güncelleme Tarihi: 5.10.2024 14:45:00
ABONE OL

Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosu belli oldu mu?, Hatayspor - TS maçı canlı izle, Hatayspor - TS maçı hangi kanalda ve saat kaçta? aratmaları, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün iki takım Trendyol Süper Lig maçı için karşı karşıya gelecek.

HEDEF 3 PUAN

Trabzonspor bugün deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor Süper Lig'de 18. sırada yer alıyor. Şu ana kadar 6 mücadeleye çıkan Hatayspor, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Hatayspor mevcut sıralamasını yükseltmek için Trabzonspor'u mağlup etmek istiyor. Öte yandan Trabzonspor Avrupa'da ve Süper Lig'de istediği başlangıcı yakalayamadı. Halihazırda Süper Lig'de 10. sırada bulunan TS ekibi, 5 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Deplasmanda Hatayspor'u yenerek galibiyet sayısını 2'ye çıkartmak istiyor.

Mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu ise, Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosu belli oldu mu?, Hatayspor - TS maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Hatayspor - TS maçı canlı izle aratmalarını Google üzerinden araştırıyor.

Peki, mücadele saat kaçta, hangi kanalda ve Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosu belli oldu mu?

HATAYSPOR - TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Süper Lig'de bugün Hatayspor, Trabzonspor'u konuk edecek.

Kadir Sağlam'ın yöneteceği mücadelenin yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Suat Güz yapacak. Dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş.

Hatayspor - Trabzonspor maçı saat 19.00'da başlayacak.

Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından seyredebilecekler.

HATAYSPOR - TRABZONSPOR MAÇ KADROSU

Hatayspor - Trabzonspor maç kadrosunda sakatlıkları nedeniyle; Nwakaeme, Savic, Umut Bozok, Denswil, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Enis Destan, Hüseyin Türkmen, Batagov ve Serkan Asan olmayacak.

Öte yandan muhtemel Hatayspor - Trabzonspor 11'leri şu şekilde;

Hatayspor: Kilama, Calvo, Erce, Kamil Ahmet, Cemali, Görkem, Diack, Rivas, Ruis Pedro, Fernandes, Aboubakar.

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Uğurcan, Malheiro, Mendy, Serdar Saatçı, Lundstram, Okay, Visca, Cham, Orsic, Banza.

Sadio Mane transferi hayırlı olsun!