Monaco - Barcelona maçı canlı izle! Saat kaçta ve hangi kanalda?

Monaco - Barcelona maçı canlı izle, Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda? aratmaları, Google üzerinden pek çok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün iki takım UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için karşı karşıya gelecek. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi Monaco - Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 19.09.2024 17:02:00 - Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 17:02:00
ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl yeni format düzenlendi. Eşleşmeye göre Barcelona, bugün Monaco'ya konuk olacak. Heyecanlı karşılaşmayı sabırsızlıkla bekleyen pek çok futbol tutkunu ise, Monaco - Barcelona maçı canlı izle ve Monaco - Barcelona maçı saat kaçta? aratmalarını Google üzerinden sıklıkla yapıyor.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HEDEF 3 PUAN

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarıya hasret kalan Barcelona, Monaco karşısında 3 puan almayı hedefliyor. Katalan devinde kritik mücadele öncesinde; Jong, Bernat, Fermin Lopez, Dani Olmo, Gavi gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor.

Hansi Flick yönetimindeki Barcelona, La Liga'da 5'te 5 yapmayı başardı. Ayrıca bu başarısını Monaco karşısında sürdürmek istiyor. Öte yandan Monaco'da maçı bırakmak istemiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki heyecan, futbol tutkunlarını da sardı. Bu nedenle pek çok futbolsever, ''Monaco - Barcelona maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?'', ''Monaco - Barcelona maçı saat kaçta?'', ''Monaco - Barcelona ilk 11'leri kimler?'' ve ''Monaco - Barcelona maçı hangi kanalda?'' gibi çeşitli soruları araştırmaya başladı.

Peki, Monaco - Barcelona maçı saat kaçta? ve Monaco - Barcelona maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

MONACO - BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Devler Ligi'nde Monaco - Barcelona maçını Allard Lindhout yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Rogier Honig ve Patrick İnia üstlenecek.

Monaco - Barcelona maçını canlı izlemek isteyenler, TRT1 ekranlarından seyredebilecekler.

Karşılaşma bugün saat 22.00'da başlayacak.

MUHTEMEL MONACO – BARCELONA İLK 11'LERİ

Monaco - Barcelona ilk 11'leri pek çok insan tarafından merak ediliyor. Ancak henüz Monaco - Barcelona ilk 11'leri belli olmadı. Muhtemel 11'ler ise aşağıda yer alıyor.

Muhtemel Barcelona İlk 11'leri: M. ter Stegen, A. Balde, J. Kounde, P. Cubarsi, I. Martinez, Pedri, L. Yamal, Raphinha, M. Cassado, F. Torres, R. Lewandowski.

Muhtemel Monaco İlk 11'leri: P. Koehn, K. Ouattara, Vanderson, M. Salisu, T. Kehrer, E. Ben Seghir, M. Akliouche, A. Golovin, S. Magassa, D. Zakaria, B. Embolo.

Sergio Ramos transferi hayırlı olsun!