Okan Buruk'a ne oldu, neden hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu nasıl?

Okan Buruk'a ne oldu?, Okan Buruk neden hastaneye kaldırıldı? ve Sağlık durumu nasıl? sorusu birçok insan tarafından araştırılıyor. Zira Galatasaray Teknik Direktörü Buruk'un hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Peki, neden hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

Haberin Eklenme Tarihi: 25.10.2024 16:12:00 - Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 16:12:00
ABONE OL

Okan Buruk'a ne oldu?, Okan Buruk sağlık durumu nasıl? ve Okan Buruk neden hastaneye kaldırıldı? sorusu birçok vatandaş tarafından araştırılıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

OKAN BURUK NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Okan Buruk'un hastaneye kaldırılmasının ardından, Okan Buruk neden hastaneye kaldırıldı?, Okan Buruk'a ne oldu? ve Okan Buruk sağlık durumu nasıl? gibi sorular merak edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebi ile ameliyat edildiği belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik direktörümüz Okan Buruk'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.'' denildi.