Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu mu?

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorusu, birçok futbol tutkunun gündeminde. La Liga puan tablosunda Hansi Flick yönetimindeki Barcelona'nın 3 puan gerisinde kalan eflatun-beyazlılar, ev sahipliğini yaptığı mücadeleden galip olarak ayrılmak istiyor. Öte yandan Arda Güler'in derbide olup olmayacağı da merak konusu. Peki, Real Madird - Barcelona ilk 11'leri belli oldu mu? ve Mücadele saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 25.10.2024 15:01:00 - Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 15:01:00
ABONE OL

Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta? ve Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda? soruları birçok futbolseverin gündeminde. Zira dev derbiye sayılı saatler kaldı.

İspanya La Liga puan tablosunda eflatun-beyazlılar, Barcelona'nın 3 puan gerisinde kalıyor. Ev sahipliğini üstlendikleri mücadeleden galibiyetle ayrılırlarsa puan durumu eşitlenecek.

KADRODA EKSİKLER VAR

Real Madrid forması ile bu sezon daha fazla fırsat bulmaya başlayan Arda Güler, Dortmund karşılaşmasında son dakikalarda oyuna girmişti.

Eflatun-beyazlı ekipte Bhraim Diaz'ın sakatlığı devam ediyor. Bunun yanı sıra kanat oyuncusu Rodrygo da ortalama 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid'in hücum hattında Mbappe ve Vinicius Junior gibi etkili isimler bulunuyor. Bunun yanı sıra Arda Güler'in derbide forma giyip giymeyeceği birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor.

Öte yandan Barcelona'da gözler Robert Lewandowski ve Lamine Yamal'ın üstünde. La Liga'da lider konumda bulunan Barcelona, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Peki, Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta? ve Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda?

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

La Liga'nın 11'inci haftasında Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya gelecek.

Hansi Flick yönetimindeki Barcelona, bu sezon oynadığı 10 karşılaşmanın 9'unu kazandı. Öte yandan Real Madrid 7 galibiyet aldı.

Dev derbiyi heyecanla bekleyen birçok futbolsever ise, Real Madrid - Barcelona maçı saat kaçta? ve Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda? sorularının cevaplarını merak ediyor.

Real Madrid – Barcelona maçı, 26 Ekim Cumartesi günü, saat 22.00'da başlayacak.

Mücadeleyi izlemek isteyenler, S Sport ekranlarından seyredebilecekler.

İLK 11'LER BELLİ OLDU MU?

Derbinin ne zaman oynanacağını merak eden birçok futbol tutkunu, ilk 11'lerin belli olup olmadığını da araştırmaya başladı. Peki, ilk 11'ler belli oldu mu?

Real Madrid - Barcelona ilk 11'leri henüz belli olmadı. Muhtemel 11'ler ise aşağıda yer alıyor.

Real Madrid: Thibaut Courtois, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Jude Bellingham, Federico Valverde, Luka Modric, Lucas Vazquez, Junior Vinicius, Kylian Mbappe ve Rodrygo.

Barcelona: Ignacio Pena, Pau Cubarsi, Alejandro Balde, Inigo Martinez, Jules Kounde, Pedri, Fermin Lopez, Marc Casado, Robert Lewandowski, Raphinha ve Lamine Yamal.