Rigas FS - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Rigas FS - GS maçı canlı izle

Rigas FS - Galatasaray maçı saat kaçta?, Rigas FS - GS maçı canlı izle ve Rigas FS - Galatasaray maçı hangi kanalda? gibi aratmalar, Google üzerinden başta sarı-kırmızılar olmak üzere pek çok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün sarı-kırmızılı takım, UEFA Avrupa Ligi maçı için Letonya ekibi ile karşı karşıya gelecek. Peki, Rigas FS - GS maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 3.10.2024 11:43:00 - Güncelleme Tarihi: 3.10.2024 11:44:00
ABONE OL

Rigas FS - Galatasaray maçı saat kaçta?, Rigas FS - GS maçı şifresiz mi?, Rigas FS - Galatasaray maçı hangi kanalda?, Rigas FS - Galatasaray ilk 11'leri belli oldu mu? ve Rigas FS - GS maçı canlı izle gibi aratmalar, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün, sarı-kırmızılı ekip Letonya takımı Rigas FS ile karşı karşıya gelecek.

GS'DE HEDEF 3 PUAN

Galatasaray son Süper Lig maçında Victor Osimhen ve Mauro Icardi'nin golleri ile Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçmişti. Ancak iyi bir geri dönüş yapan Kasımpaşa skoru 3-3 yapmayı başardı.

Süper Lig'de 6 galibiyetin üstüne 1 beraberlik alarak puan kaybı yaşayan GS, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas FS karşısında 3 puan alarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Peki, Rigas FS - Galatasaray maçı saat kaçta?, Rigas FS - GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? ve Rigas FS - GS maçı şifresiz mi?

RİGAS FS - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Rigas FS - Galatasaray maçı, Daugava Stadyumu'nda oynanacak.

3 Ekim Perşembe günü (bugün) saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Filip Glova yönetecek.

Rigas FS - GS maçını canlı izlemek isteyenler, TRT 1 ekranlarından seyredebilecekler.

RİGAS FS - GALATASARAY İLK 11'LERİ

Rigas FS - GS maçı canlı izle ve Rigas FS - Galatasaray maçı saat kaçta? aratmasını Google üzerinden araştıran birçok futbolsever, Rigas FS - Galatasaray ilk 11'leri belli oldu mu? sorusunu da merak ediyor. Peki, Rigas FS - GS ilk 11'leri belli oldu mu?

Henüz Rigas FS - Galatasaray ilk 11'leri belli olmadı. Ancak muhtemel 11'ler belli. İşte söz konusu muhtemel Rigas FS - Galatasaray ilk 11'leri;

Rigas FS: Ondoa, Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek, Odisharia, Marhiev, Panic, Zelenkovs, Ikaunieks, Kouadio.

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper, Mertens, Yunus, Icardi.