Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu! Türkiye - Karadağ maçı ne zaman?

Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu?, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? ve Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda? soruları birçok futbol tutkunu tarafından merak ediliyor. Zira A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi maçı için Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Peki, A Milli Futbol Takımı maç kadrosu belli oldu mu ve mücadele hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 7.10.2024 17:04:00 - Güncelleme Tarihi: 7.10.2024 17:04:00
ABONE OL

Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu?, Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda? ve Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? gibi çeşitli sorular, futbol tutkunlarının gündeminden düşmüyor. Zira Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NDA HEDEF 3 PUAN

Uluslar B Ligi 4. Grup'ta bulunan A Milli Futbol Takımı; Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele ediyor. Puan sıralaması incelendiğinde, Türkiye'nin averaj ile lider olduğu görüldü. Puan sıralaması ise şu şekilde;

- Türkiye 4 puan.

- Galler 4 puan.

- İzlanda 3 puan.

- Karadağ 0 puan.

A Milli Futbol Takımı, liderliğini korumak istiyor. Bu nedenle Karadağ mücadelesinden 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu ise şimdiden ''Türkiye - Karadağ maçı ne zaman?'' ve ''Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda?'' sorularını araştırmaya başladı.

Peki, Türkiye - Karadağ maçı ne zaman? ve Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu?

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Karadağ maçı, 11 Ekim Cuma günü saat 21.45'te başlayacak.

Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma TV8 ve Exxen platformundan canlı olarak izlenebilecek.

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇ KADROSU

Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu mu? sorusu birçok futbolseverin gündemindeydi. Aday Türkiye - Karadağ maç kadrosu belli oldu.

Türkiye'nin aday kadrosu şu şekilde;

Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır.

Savunma: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik.

Orta Saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü.

Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün.

Karadağ'ın aday kadrosu şu şekilde;

Kaleci: Danijel Petkovic, Balsa Popovic, Milan Mijatovic, Igor Nikic.

Savunma: Adam Marusic, Risto Radunovic, Igor Vujacic, Marko Vukcevic, Andrija Vukcevic, Nikola Sipcic, Slobodan Rubezic, Marko Tuci.

Orta Saha: Vladimir Jovovic, Marko Jankovic, Marko Bakic, Driton Camaj, Edvin Kuc, Ilija Vukotic, Milos Brnovic, Milan Vukotic, Andrija Radulovic.

Forvet: Stevan Jovetic, Stefan Mugosa, Milutin Osmajic, Nikola Krstovic.

Güle güle Victor Osimhen!