Ve Anderson Talisca transferi hayırlı olsun! Takıma güç katacak

Anderson Talisca, Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta forma giydi. O süreçteki performansı sonrasında birçok farklı kulübün gündeminde yer aldı. Ayrıca 2023-2024 yaz transfer sezonunda da Süper Lig kulüpleri dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile anıldı. Bunun yanı sıra Anderson Talisca'nın yeni adresini Brezilya basını duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 5.10.2024 15:41:00 - Güncelleme Tarihi: 5.10.2024 15:41:00
ABONE OL

Süper Lig devleri ile de sıklıkla anılan Anderson Talisca, kariyerine Brezilya ekibi Bahia'da başladı. 2014 senesinde ise Portekiz kulübü Benfica'ya katıldı.

Brezilyalı futbolcu, 2016 senesinde kiralık olarak Süper Lig devlerinden Beşiktaş'a transfer oldu. Süper Lig'de gösterdiği başarılı performans ile siyah-beyazlı ekibe katkı sunan tecrübeli futbolcu, Benfica'ya 2018 yılında geri döndü.

Devam eden süreçte ise Guangzhou FC kulübüne kiralık olarak transfer olan Anderson Talisca, aynı takıma 2019 senesinde 19.20 milyon euro bonservis bedeli ile katıldı. 2021 senesinde ise Guangzhou FC ekibinden Suudi Arabistan Pro Lig takımı Al Nassr'a 8 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

SÜPER LİG DEVLERİ PEŞİNDEYDİ

Anderson Talisca, Süper Lig'de Beşiktaş forması giymişti. O süreçteki performansı ile Türk taraftarların gönlünü kazanan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, başta Süper Lig devlerinden Beşiktaş olmak üzere birçok farklı takım ile anıldı. Bunun yanı sıra Anderson Talisca, diğer Avrupa kulüpleri ile de anılmıştı. Ancak 2023-2024 yaz transfer sezonunda mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı.

Öte yandan Brezilya basını, tecrübeli futbolcunun yeni adresini duyurdu.

BOTAFOGO TALİSCA'YI TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Anderson Talisca, uzun süredir kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündeminde. Brezilya basınında çıkan iddiaya göre, Botafogo FR kulübü de 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haberde, Anderson Talisca transferi için en büyük sorunun ekonomik şartlar olduğu aktarıldı. Ayrıca Brezilyalı futbolcunun 2026 yılına kadar Al Nassr ile sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan haberde, Botafogo FR ekibinin mali durumu ne olursa olsun geçmiş dönemlerde heyecan verici transferleri gerçekleştirdiği belirtildi.

Artur Jorge yönetmindeki Botafogo FR takımı ve Anderson Talisca cephesinde anlaşma sağlanması durumunda, sezon sonunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

ANDERSON TALİSCA'NIN SÜPER LİG PERFORMANSI

Brezilyalı futbolcu 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de 22 maça çıktı. Sahada 1.761 dakika süre kaldı ve 13 gol, 2 asist ile takımına katkıda bulundu.

Anderson Talisca 2017-2018 senesinde ise Süper Lig'de 33 maça çıktı. Bu mücadelelerde 14 gol atmasının yanı sıra 7 asist yaptı.