Ve herkesi şaşırttı: Yüzyılın transferi Mohamed Salah! Havalimanı dolup taşacak

Mohamed Salah son zamanlarda takımını güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündeminde. Mısırlı futbolcunun Liverpool ile olan sözleşmesi 2025 senesinde sona erecek. Öte yandan İngiliz basını, Mohamed Salah'ın yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 26.10.2024 16:21:00 - Güncelleme Tarihi: 26.10.2024 16:21:00
ABONE OL

Mohamed Salah son zamanlarda birçok farklı kulübün transfer gündeminde. Kariyerinde; Chelsea, Fiorentina, Roma ve pek çok farklı kulüpte oynayan Mısırlı futbolcu, en son 2017 yılında 42 milyon euro bonservis bedeli ile Liverpool'a transfer olmuştu.

Uzun yıllar Liverpool'da forma terleten Mohamed Salah'ın sözleşmesi, 2025 senesinde son bulacak. Öte yandan Mısırlı futbolcunun sözleşmesini takip eden birçok farklı kulüp, transfer için çalışmalarını sürdürüyor.

EL HİLAL, SALAH TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Mohamed Salah, Liverpool taraftarları tarafından sevilen futbolcular arasında yer alıyor. Bu nedenle sözleşmesi bitecek olan Mısırlı futbolcunun kulüpte kalması bekleniyor. Öte yandan İngiliz basınında çıkan iddiada, Mohamed Salah'ın El Hilal ekibine transfer olma ihtimalinin olduğu belirtildi. Bu durum Mısırlı futbolcunun kalmasını bekleyen adeta herkesi şaşırttı.

Haberde, Suudi Arabistan'ın El Hilal kulübünün Mohamed Salah'ı transfer etmek istediği belirtildi. Ayrıca Mısırlı futbolcuyu ikna etme çabalarının devam ettiği öne sürüldü.

Bunun yanı sıra 32 yaşındaki futbolcunun henüz Suudi Arabistan'a yeşil ışık yakmadığı ve Liverpool ile olan sözleşmesini uzatma ihtimali olduğu belirtildi.

Güncel piyasa değeri 55 milyon euro olan Mohamed Salah'ın Liverpool ile olan sözleşmesi, 2025 senesinde son bulacak. Yeni bir sözleşme imzalanmaması durumda, Mohamed Salah'ın Suudi Arabistan'ın El Hilal ekibine transfer olması bekleniyor.

MOHAMED SALAH 2024-2025 SEZONUNDA NE YAPTI?

Mohamed Salah, Liverpool'un golcü isimlerinden biri olarak gündeme geliyor. 2024-2025 sezonunda tüm kulvarlarda şu ana kadar toplam 12 maça çıkan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sahada 970 dakika kaldı. Bu süreçte 7 gol ve 7 asist ile takımına katkı sağladı.

Ne yaptın sen Karim Benzema! Tüm Suudi Arabistan onu konuşuyor