Ve Rafinha transferi hayırlı olsun! Bonservisi elindeydi, resmen imzayı atıyor

Rafinha, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın transfer gündemindeydi. Ayrıca tecrübeli futbolcu Süper Lig devleri ile de anılmıştı. Öte yandan bonservisini elinde bulunduran Rafinha'nın yeni adresini İspanyol basını duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 20.09.2024 16:47:00 - Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 16:47:00
ABONE OL

Rafinha, kariyerine La Liga devi Barcelona altyapısında başladı. 2013 senesinde ise, Celta Vigo takımına kiralık olarak transfer oldu. 2014 senesinde Barcelona'ya geri döndü ve uzun yıllar takımda kaldı.

2018 senesinde ise İtalya'nın yolunu tutarak Inter'e kiralık olarak transfer oldu. Geri döndükten sonra tekrar Celta Vigo ekibine kiralık giden tecrübeli futbolcu, 2020 senesinde 1,50 milyon euro bonservis bedeli ile PSG kulübüne transfer oldu.

PSG'den kiralık olarak Real Sociedad takımına transfer olan Rafinha, 2022 senesinde Katar'ın yolunu tuttu ve Al-Arabi takımına katıldı.

SÜPER LİG EKİPLERİ İLE ANILDI

Rafinha, 2024 Temmuz ayında Katar ekibi Al-Arabi kulübünden ayırıldı. Tecrübeli futbolcunun bonservisi uzun süredir elinde.

Süper Lig devleri ile de anılan Rafinha, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen pek çok farklı takımın transfer gündemindeydi. Ancak 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, henüz bir kulüp ile anlaşmadı ve Süper Lig'de transfer sezonu kapandı.

Öte yandan Rafinha'nın yeni adresini İspanyol basını duyurdu.

LA LİGA EKİPLERİ RAFİNHA TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Kariyerini uzun süre La Liga devi Barcelona'da sürdüren 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, yine İspanya takımı Celta Vigo ve Real Sociedad'da da forma giymişti.

İspanyol basınında çıkan habere göre, Rafinha'nın yeni adresi tekrardan La Liga. Haberde; Espanyol, Villarreal ve Real Betis kulüplerinin 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istedikleri iddia edildi.

Anlaşma sağlandığı takdirde Rafinha'nın La Liga ekiplerinden birine imza atması bekleniyor.

RAFİNHA'DAN 7 GOL 4 ASİST

Süper Lig ekipleri ile de anılan 31 yaşındaki futbolcu, 2023-2024 sezonunda; Amir Cup, Qatari Stars Cup, Stars League ve AFC ŞL Elemeleri'nde mücadele etti. Sahada 1.547 dakika süre alan tecrübeli futbolcu, 7 gol ve 4 asist ile takımına katkı sağladı.

Rafinha'nın güncel piyasa değeri ise, 3.80 milyon euro.