Ve resmen geliyor: Sadio Mane Süper Lig'e hayırlı, uğurlu olsun! Takıma güç katacak

Sadio Mane, 2023-2024 yaz transfer sezonunda isminden sıklıkla söz ettirdi. Ancak Süper Lig devleri dahil olmak üzere birçok farklı kulüp ile anılan Senegalli futbolcu, mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı. Öte yandan Sadio Mane için bir Süper Lig devi tekrardan devreye girdi. Transferin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 19.10.2024 13:19:00 - Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 13:19:00
ABONE OL

Sadio Mane; Metz, Salzburg, Liverpool ve Bayern Münih dahil olmak üzere birçok farklı kulüpte forma giydi. Başarılı performansı ile dikkat çeken Senegalli futbolcu, 2023 senesinde Bayern Münih'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu.

Ek olarak Sadio Mane'nin yanı sıra Al Nassr'ın kadrosunda, Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo'da bulunuyor.

Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Sadio Mane, 2023-2024 yaz transfer sezonunda Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe dahil olmak üzere birçok farklı kulüp ile anılmıştı. Ancak Senegalli futbolcu, Süper Lig devleri veya başka bir kulüp ile anlaşmadı. Mevcut kulübü Al Nassr'da kaldı.

SÜPER LİG DEVİ SADİO MANE İÇİN DEVREDE

Transfer sezonu kapanmış olsa da gelecek dönemde kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı kulüp, şimdiden yeni futbolcu araştırmaya başladı. Bu noktada gündemden düşmeyen isimlerden biri, Sadio Mane.

32 yaşındaki Senegalli futbolcunun Avrupa'da futbol oynamaya sıcak baktığı biliniyor. Bu nedenle Avrupa kulüplerinden gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı düşünülüyor.

Öte yandan Sadio Mane ile ilgilenen takımlardan biri, Süper Lig devlerinden Beşiktaş. Siyah-beyazlı ekibin Senegalli futbolcuyu renklerine katmak için çalışmalarını devam ettirdiği öne sürüldü.

Sadio Mane ve Beşiktaş cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, Senegalli futbolcunun ocak ayında Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

MANE'DEN 12 MAÇTA 4 GOL 5 ASİST

Sadio Mane, 2024-2025 sezonunda şu ana kadar toplam 12 mücadeleye katıldı. Sahada 1.029 dakika kalan 32 yaşındaki Senegalli futbolcu, 4 gol ve 5 asist ile takımına katkı sağladı.

Öte yandan Sadio Mane'nin 2026 senesine kadar Al Nassr ile sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise, 15 milyon euro.

Güle güle Lucas Torreira!