Ve Semih Kılıçsoy imzayı atıyor! Güle güle Beşiktaş'ın 9 numarası

Semih Kılıçsoy, yaz transfer döneminde birçok farklı kulüp ile anıldı. Ancak genç yetenek Beşiktaş'tan ayrılmadı. Öte yandan İngiltere basını, Beşiktaş'ın 9 numarasının yeni adresini duyurdu. Semih Kılıçsoy transferinin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 28.09.2024 16:15:00 - Güncelleme Tarihi: 28.09.2024 16:15:00
ABONE OL

Semih Kılıçsoy, kariyerine Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta başladı. 2023 senesinde gösterdiği başarılı performans sonrasında birçok farklı kulübün dikkatini çeken genç yetenek, A Milli Futbol Takımı forması ile EURO 2024'de de mücadele etti.

Özellikle Süper Lig'de gösterdiği performans ile pek çok farklı kulübün transfer gündeminde yer alan Semih Kılıçsoy; Aston Villa, Fulham, Stuttgart ve Leverkusen dahil olmak üzere birçok farklı takım ile anıldı. Ancak yaz transfer döneminde Beşiktaş'ta kaldı.

BEŞİKTAŞ'IN 9 NUMARASI

Semih Kılıçsoy, 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de gösterdiği performans ile başta siyah-beyazlı taraftarlar dahil olmak üzere birçok futbol tutkunun dikkatini çekti. 2024-2025 sezonunda ise Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'a 9 numarayı verdi.

Öte yandan İngiltere basını, Beşiktaş'ın 9 numarasının yeni adresini duyurdu.

SEMİH KILIÇSOY PREMİER LİG YOLCUSU

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'taki başarılı performansı sonucunda pek çok farklı kulübün transfer gündeminde yer aldı. Transfer sezonu kapanmış olsa bile gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen takımlar genç yeteneğin peşini bırakmadı.

İngiltere basınında çıkan iddiaya göre, Premier Lig ekiplerinden; Aston Villa, Fulham ve Nottingham Forest Semih Kılıçsoy'u transfer etmek istiyor. Ayrıca Aston Villa'nın bir adım önde olduğu iddia edildi.

Haberin devamında 19 yaşındaki genç yeteneğin parlak bir geleceğe sahip olacağı öne sürüldü. Ayrıca Aston Villa için uzun vadede katkılı bir oyuncu olabileceği belirtildi.

Aston Villa ve Semih Kılıçsoy cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, ara transfer döneminde transferin gerçekleşmesi için imzaların atılması bekleniyor.

KILIÇSOY'UN SÜPER LİG PERFORMANSI

19 yaşındaki genç yetenek, 2023-2024 sezonunda Süper Lig'de Beşiktaş forması ile toplam 23 mücadeleye katıldı. Bu karşılaşmalarda 11 gol atmasının yanı sıra takımına 3 asist katkısında bulundu.

2024-2025 sezonunda ise şu ana kadar Süper Lig'de 5 mücadeleye katılan Semih Kılıçsoy, 3 asist ile Beşiktaş'a katkı sağladı.

Öte yandan Kılıçsoy'un güncel piyasa değeri, 12 milyon euro.