Ve yeni orta saha Orkun Kökçü! Dünya devi transferi bitiriyor

Orkun Kökçü cephesinde yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Son dönemde Kerem Aktürkoğlu ile birlikte, Benfica takımı ve taraftarlarının dilinden düşmeyen milli futbolcunun yeni adresini İngiltere basını duyurdu. Orkun Kökçü transferinin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 23.10.2024 14:55:00 - Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 14:55:00
ABONE OL

Hollanda'da kariyerine başlayan Orkun Kökçü, 2014 senesinde Feyenoord'a transfer oldu. Uzun yıllar Feyenoord forması giyen milli futbolcu, 2023 yılında 25 milyon euro bonservis bedeli ile Benfica'ya transfer oldu.

EURO 2024 ve Benfica'daki performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Orkun Kökçü, 2023-2024 yaz transfer sezonunda pek çok farklı kulüp ile anıldı. Ancak mevcut kulübü Benfica'da kaldı.

KÖKÇÜ VE AKTÜRKOĞLU GÜNDEM OLDU

2023-2024 yaz transfer sezonunda Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

Benfica'da performansını artıran Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü ile uyum içinde oynadı. Ayrıca her iki milli futbolcu da Benfica taraftarlarının gönlünü başarılı performansları ile kazanarak adeta gündem oldu.

Kerem Aktürkoğlu son zamanlarda İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile anılıyor. Bunun yanı sıra Orkun Kökçü transferini İngiliz basını duyurdu.

YENİ ORTA SAHA ORKUN KÖKÇÜ

Orkun Kökçü, takımını güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün gündeminde. İngiliz basınında çıkan habere göre; Liverpool, 23 yaşındaki milli futbolcuyu radarına aldı.

Haberde, Liverpool'un Orkun Kökçü'yü izlemek için bir yetkili gönderileceği aktarıldı. Süreç başarılı geçerse, dünya futbol devlerinden Liverpool'un Orkun Kökçü transferini bitirmesi bekleniyor.

KÖKÇÜ'NÜN PERFORMANSI

23 yaşındaki milli futbolcu, 2024-2025 sezonunda şu ana kadar toplam 9 karşılaşmaya çıktı. Sahada 660 dakika süre alan orta saha oyuncusu, 4 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.

Öte yandan birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer alan Orkun Kökçü'nün güncel piyasa değeri, 28 milyon euro.