Ve yüzyılın transfer çalımı Kevin De Bruyne! Resmen imzayı atıyor! Havalimanı dolup taşacak...

Kevin De Bruyne cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Manchester City'de forma giyen tecrübeli futbolcu, kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın gündemindeydi. Öte yandan Belçikalı futbolcunun yeni adresini Suudi Arabistan basını duyurdu. Kevin De Bruyne transferinin detayları haberimizde…

Haberin Eklenme Tarihi: 8.10.2024 16:18:00 - Güncelleme Tarihi: 8.10.2024 16:18:00
ABONE OL

Kevin De Bruyne, kariyerine Belçika'da başladı. Genk, Werder Bremen ve Chelsea forması giyen tecrübeli futbolcu, 2015 senesinde Almanya'nın Wolfsburg kulübünden 76 milyon euro bonservis bedeli ile Manchester City'ye transfer oldu.

Uzun yıllar Manchester City forması giyen Kevin De Bruyne, gösterdiği performans ile birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer aldı.

KEVİN DE BRUYNE TRANSFERİ İÇİN DEVREDE

Kevin De Bruyne, kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer alıyor. Öte yandan Belçikalı futbolcu için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Suudi Arabistan basınında çıkan iddiaya göre, Al Nassr ekibi Kevin De Bruyne için devrede.

Haberde, Belçikalı futbolcunun henüz Manchester City ile sözleşme yenilemeye gitmediği belirtildi. Ayrıca sözleşmesi 2025 senesinde sona eriyor.

Manchester City ile Avrupa'da birçok kupa kazanan Kevin De Bruyne için yeni bir motivasyon kaynağı olmadığı öne sürüldü.

Öte yandan Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'nun forma giymesi ve Belçikalı futbolcuyu yüksek bir maaşın beklemesi, Suudi Arabistan ekibine transfer olması için yeni bir motive kaynağı olarak belirtildi.

Kevin De Bruyne ve Al Nassr cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, ilerleyen dönemde Belçikalı futbolcu ile imzaların atılması ve transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

KEVİN DE BRUYNE PERFORMANSI

Kevin De Bruyne, 2024-2025 sezonunda şu ana kadar toplam 6 mücadeleye katıldı. Sahada 404 dakika kalan tecrübeli isim, 1 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı.

Ek olarak birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alan Belçikalı futbolcunun güncel piyasa değeri, 45 milyon euro.