İbrahim Saraçoğlu'ndan 3 günde yağ yakan tilya kürü tarifi! 3 malzemeyle hızlı zayıflatıyor

Yağ yakarak hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi tilya kürü tarifini araştırıyor. İbrahim Saraçoğlu, sağlıklı bir insana yılda bir kez bu mucize kürü öneriyor. 3 gün sonra etkisini gösteren yağları paramparça eden tilya kürü 3 mucize malzemeyle hazırlanıyor. İşte, İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi yağ yakan tilya kürü tarifi...

Haberin Eklenme Tarihi: 29.09.2024 11:23:00 - Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 11:23:00
ABONE OL

Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi zayıflatan tilya kürü tarifi, 3 malzeme ile hızlı yağ yakımı sağlayan mucize bir karışım. İbrahim Saraçoğlu, sağlıklı bir insanın yılda bir kez tilya kürü uygulaması gerektiğini belirtiyor.

İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi tilya kürü yağların depolanmasını önleyerek kilo vermeyi kolaylaştırdığından oldukça popüler bir tarif olarak karşımıza çıkıyor.

Tilya kürü tarifini uygulayanlar, açlık ve tokluk hormonları dengelendiğinden sağlıklı şekilde kilo vererek daha mutlu bir zayıflama süreci yaşıyor.

Dr. İbrahim Saraçoğlu tilya kürü için, "Vücudun yağ metabolizmasını düzenliyor. Yağ metabolizması sağlıksız çalışmaya başladığı zaman vücut yağ depolamaya başlar. Bu kürle hemen 3 gün sonra yağ yakmaya başlayanlar var." ifadelerini kullanıyor.

Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifini verdiği tilya kürü için, "Bu kürle hemen 3 gün sonra yağ yakmaya başlayanlar var." diyor.

Tilya kürü tarifinin üç ana malzemesi kuşburnu, ıhlamur ve altınotudur. Bu bitkilerde bulunan bileşenler hormonları dengeleyerek yağların depolanmasını da önlüyor. Ayrıca insülin direncini de kırıyor. Böylelikle de uzun süre tok tutuyor ve açlık krizleri yaşatmıyor.

İşte, İbrahim Saraçoğlu'ndan 3 günde yağ yakan tilya kürü mucizesi...

TİLYA KÜRÜ (TİLYA ÇAYI) MALZEMELERİ

10 tane kuşburnu,

10 gram ıhlamur,

10 gr altın otu.

TİLYA KÜRÜ (TİLYA ÇAYI) YAPILIŞI

1 litre kadar su bir kapta kaynatılır.

10 tane kuşburnu tohumu havanda hafifçe çatlatılır ve kaynayan suya eklenir

10 gram kadar yani bir tutam ıhlamur da suya atılır.

Tüm malzemeler 4 dakika kadar dakika kaynatılır.

10 gram yani bir tutam kadar altın otu da kaynayan suya eklenir ve 4 dakika daha kısık ateşte kaynamaya bırakılır. Altın otu fazla katılırsa acı olur, miktarına dikkat edilmesi önerilir. Son olarak da malzemelerin içinde olduğu kaynar su ocaktan alınır, ılımaya bırakılır ve süzülür.

Hazırlanan tilya kürü cam bir kapta muhafaza edilir ve bir sonraki gün tüketilmesi tavsiye edilir.

TİLYA KÜRÜ (TİLYA ÇAYI) NASIL TÜKETİLİR?

Yemeklerden 15-20 dakika önce tüketilen tilya kürü uygulaması 1 ay yapılır, sonra 2 hafta ara verilir, daha sonra uygulamaya devam edilebilir.

Not: Hamilelerin ve kronik hastaların kürü uygulamadan önce doktorlarına danışması gerekmektedir.