Mum gibi eridi! İşte Pelin Akil'e 2 ayda 7 kilo verdiren formül

Pelin Akil, oyunculuk ile anneliği başarıyla harmanlayan isimlerden biri. İki çocuk annesi olan başarılı oyuncu, mutlu evliliği ile pek çok insanın beğenisini topluyor. Öte yandan Akil, doğum sonrasında verdiği kilolarla da birçok insanın dikkatini çekti. Peki, Pelin Akil'in kilo verme sırrı nedir? İşte detaylar…

Haberin Eklenme Tarihi: 18.10.2024 13:53:00 - Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 13:53:00
ABONE OL

Pelin Akil, doğum sonrasında hızlıca forma girdi ve zayıflamak isteyen hemen herkesin dikkatini üzerine çekti. 2 ayda ortalama 7 kilo vermeyi başaran Pelin Akil, disiplinli ve sağlıklı yaşam tarzı ile annelerin de fit kalabileceğini adeta herkese göstermiş oldu.

PELİN AKİL'İN KİLO VERME FORMÜLÜ

Pelin Akil'in kilo verme formülü, zayıflamak isteyen birçok insan tarafından merak edildi. Ayrıca Akil'in kilo verme formülü olarak gösterilebilen yöntemlerinden bazıları aşağıda yer alıyor.

Günlük rutinine erken kalkıp spor yaparak başlayan Pelin Akil; aerobik egzersizler, yoga ve pilates gibi çeşitli aktivitelerle hem kalori yakıyor hem de vücut esnekliğini artırabiliyor.

Haftanın belirli günlerinde fitness eğitmeninden destek alan Pelin Akil, yoğun bir antrenman programı ile gündeme geliyor.

Öte yandan beslenme düzenine dikkat eden Pelin Akil, işlenmiş gıdalardan ve şekerli içeceklerden uzak duruyor. Bunun yanı sıra bol sebze, protein, meyve ve lif içeren besinlerden faydalanıyor.

Pelin Akil, metabolizmasını hızlandırmak için düzenli aralıklarla küçük öğünler tüketmeyi tercih ediyor.

Ek olarak adeta mum gibi eriyen Pelin Akil'in motivasyon kaynağının çocukları olduğu biliniyor.