Şampuanınıza bu yağdan ekleyin saçlarınızın avuç avuç dökülmesini engelleyin

Günümüzde en çok sorun haline gelen saç dökülmesi özellikle bayanlarda çok görülür. Saçlarınız bazen avuç avuç dökülür. Çeşitli sebeplerden dolayı dökülen saçlar için şampuanınıza dökeceğiniz çam terebentin yağı saçlarınızın dökülmesini engelleyerek eski saçlarınıza kavuşmanızı sağlayabilir detaylar haberimizde...

Haberin Eklenme Tarihi: 12.10.2024 14:51:00 - Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 14:51:00
ABONE OL

Çam terebentin yağı saç için son günlerde tercih edilen bir yağ oldu.

Çam terebentin yağı, özellikle Pinus palustris ve Pinus pinaster gibi çam ağacı türlerindeki çam reçinesinden elde edilen doğal bir yağdır.

ÇAM TEREBENTİN YAĞI ŞAMPUANA KARIŞTIRILIR MI?

Şampuan veya Saç Kremi: Birkaç damla çam terebentin yağını şampuan veya saç kremine ekleyerek kullanabilirsiniz. Bu, saç derisindeki mikropları öldürebilir ve saçın temizlenmesine yardımcı olabilir.

Çam terebentin yağı saça nasıl kullanılır merak ediyorsanız kullanımı oldukça kolaydır. Çam terebentin yağını, taşıyıcı bir yağ ile karıştırıp saç derisine uygulayabilirsiniz. Bu karışımı saç derisine nazikçe masaj yaparak uygulamak, yağın daha iyi emilmesine ve saç köklerine ulaşmasına yardımcı olur.

ŞAMPUANA KAÇ DAMLA ÇAM TEREBENTİN KONULUR?

Çam terebentin yağının şampuanla kullanımı için, saç şampuanı içine 20 damla çam terebentin yağı konur, şampuan iyice çalkalanır. Daha sonra şampuanla saçlar yıkanır. Bu şekilde çam terebentin yağını saç için kullanırken seyreltmiş olursunuz. Aynı zamanda her yıkamada bu yağı şampuana ilave etmek zorunda kalmazsınız.

Çam terebentin yağı, saçların daha canlı ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunurken aynı zamanda saç dökülmesi gibi problemlere karşı da etkilidir. Saç bakım rutinine ekleyebileceğiniz bu doğal yağ, saçın ihtiyacı olan besinleri sunarak dış etkenlere karşı korur.

Çam terebentin yağı, saçların daha canlı ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunurken aynı zamanda saç dökülmesi gibi problemlere karşı da etkilidir. Saç bakım rutinine ekleyebileceğiniz bu doğal yağ, saçın ihtiyacı olan besinleri sunarak dış etkenlere karşı korur.

SAÇ SAĞLIĞINA KATKI SAĞLIYOR

Düzenli kullanıldığında sağlıkla parlayan saçların olmasına yardımcı oluyor.

KEPEĞE ÇÖZÜM OLUYOR

Saç derisini beslediği için kepek oluşuna engel oluyor, var olan kepek sorununa çözüm oluyor.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLİYOR

Yine saç derisini beslediği ve saç köklerinin daha sağlam olmasını sağladığı için saçların dökülmesinin önüne geçiyor.

SAÇLARIN DAHA HIZLI UZAMASINA DESTEK OLUYOR

Saçların çok daha kısa sürede hızla uzamasını sağlıyor.

YAĞLANMA PROBLEMİNİ DE ORTADAN KALDIRIYOR

Şampuana eklenerek uygulandığında hem şampuanın saça verebileceği zararları en aza indiriyor hem de saçların yağlanma sorununun önüne geçiyor.