Şeyda Coşkun'dan diyet listeleri için ödem söktüren detoks tarifi! Şişliği yok edip tığ gibi yapıyor

Şişkinlik problemi çoğu insanın bir dönemde olsa muzdarip olduğu bir problem. Ayrıca, diyet yapanların en büyük dertlerinden biri de şişkinlik. Sağlıklı bir şekilde kilo verilse de şişkinlik problemi başlı başına sorun olabiliyor. Çok da yesem az da yesem şişkinliğim oluyor ya da ne yapsam yapayım şişkinlikten kurtulamıyorum diyenler bu habere bayılacak. Bu noktada popüler isimlerden Şeyda Coşkun'un ödem söktüren detoks tarifi karşımıza çıkıyor. Detoks tarifi ile şişkinlikten kurtulup tığ gibi olabilirsiniz. İşte, Şeyda Coşkun'dan diyet listeleri için ödem söktüren detoks tarifi...

Haberin Eklenme Tarihi: 10.10.2024 15:53:00 - Güncelleme Tarihi: 10.10.2024 15:53:00
ABONE OL

Diyet yapıyorum, kilo veriyorum ama şişkinlik probleminden bir türlü kurtulamıyorum diyenlerin bu sözleri tarihe karışacak. Şeyda Coşkun'un önerisi detoks tarifi ile tığ gibi görünmek mümkün.

Popüler isimlerden Şeyda Coşkun'un ödem söktüren detoks tarifi ile şişkinlikten kurtulmak mümkün. Diyet listelerinin başında yer alması önerilen detoks tarifi ile şişkinliklere elveda diyeceksiniz. Her evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanan bu ödem söktürücü tarifle aradığınız forma ve görüntüye sahip olabilirsiniz.

Diyet listelerinin vazgeçilmezi olacak Şeyda Coşkun'un ödem söktüren tarifi ile fit görünüp zinde kalabilirsiniz. Hem ucuz hem de pratik ödem söktürücü tarifini uygulayanlar sonuçlarından memnun kalacak.

İstenilen tığ gibi görüntüye kavuşmak için önerilen bu detoks tarifi ile sağlıklı beslenerek istediğiniz görüntüye hızlıca kavuşun. Peki, ödem söktürerek şişkinlik problemini yok eden detoks tarifi nasıl mı uygulanıyor?

İşte, Şeyda Coşkun önerisi diyet listelerinin baştacı olacak ödem söktürücü detoks tarifi...

ŞEYDA COŞKUN ÖNERİSİ ÖDEM SÖKTÜREN DETOKS TARİFİ

ÖDEM SÖKTÜREN DETOKS TARİFİ MALZEMELER

Tarçın

Zencefil

Karanfil

Limon

Maydanoz

Kiraz sapı

Yeşil elma

Siyah kayısı

ÖDEM SÖKTÜREN DETOKS YAPILIŞI

Tüm malzemeler (tarçın, zencefil, karanfil, limon, maydanoz, kiraz sapı, yeşil elma, siyah kayısı) geniş bir kapta kaynatılır.

Kaynadıktan sonra kiraz sapları ve maydanozlar çıkarılır.

Kalan malzemeler bir süzgeç yardımıyla alınır ve suyu içilir.

Günde bir bardak tüketilmesi önerilir.