Suna Dumankaya'dan bağışıklık güçlendiren karışım! 6 malzemeyle dipçik gibi yapıyor

Mevsim geçişlerinde havaların bir normal bir serin seyrettiği şu günlerde hasta olmamak için bağışıklığı güçlendirmek şart. Bağışıklığı zayıf olanlar dikkat, Suna Dumankaya'nın önerisi bağışıklık güçlendiren bu tarif tam size göre. Hastalıklarına doğal yollardan şifa arayanların bağışıklığı zayıf olanların severek tüketeceği bağışıklık güçlendiren karışım tarifi ile dipçik gibi olacaksınız. Peki, bağışık sistemi nasıl güçlendirilir? Suna Dumankaya'nın bağışıklık güçlendiren karışım tarifi nedir? İşte, tüm merak edilenler bu haberde...

Haberin Eklenme Tarihi: 17.09.2024 07:47:00 - Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 07:47:00
ABONE OL

Sonbahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde havalar ne sıcak ne soğuk. Mevsim geçişlerinde hasta olmamak için bu dönemlerde bağışıklık sistemini güçlü tutmak büyük önem taşıyor. Hastalıklar savaşta bağışıklık sistemi ne kadar güçlü olursa o kadar iyi. Doğuştan gelen hastalıklar, enfeksiyonlar dışında yaşam şekli ve beslenme alışkanlıkları ile bağışıklık sistemini güçlendirmek mümkün.

Yeterli ve dengeli beslenmek, taze meyve sebze tüketmek, mineral-vitamin ve yağdan zengin gıdaları beslenme diyetimize eklemek, bol sıvı tüketmek, yeteri kadar uyumak, elleri sık yıkamak gibi, düzenli egzersiz yapmak, stresten kaçınmak, sigara ve alkolden uzak durmak, fazla kilolardan kurtulmak bağışıklığı güçlendirmek için yapılabilecek uygulamalar olarak karşımıza çıkıyor.

Güçlü bağışıklık için beslenmenin önemi ortada. Hasta olmamak ya da hastalığı kolay atlatmak adına bağışıklık güçlendiren doğal tarifler araştırılıyor.

Bağışıklık güçlendiren tariflerden yararlanmak, sağlıklı kalmak isteyenler evde kolay hazırlan ve ekonomik olan tarifleri merak ediyor.

Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'nın önerisi bağışıklık güçlendiren karışım ile zinde kalabilirsiniz.

İşte, Suna Dumankaya'dan bağışıklık güçlendiren karışım tarifinin malzemeleri ve yapılışı karşınızda...

SUNA DUMANKAYA'NIN BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİREN KARIŞIM TARİFİ

BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİREN KARIŞIM MALZEMELER

- 1 kase lor peyniri

- 1 yemek kaşığı keten tohumu

- 1 yemek kaşığı pul biber

- 1 çay kaşığı çörekotu

- Yarım limon

- 1 çay kaşığı keten tohumu yağı

BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİREN KARIŞIM YAPILIŞI

Limonu ince ince doğrayın üzerine diğer malzemeleri ekleyip yiyebilirsiniz.

* Not: Haftada iki ya da üç kez kahvaltıda tüketilmesi tavsiye edilir.

Doğal cilt serumu tarifi! 5 yaş gençleşin

5 baharat ve mucize etkileri! İnanamayacaksınız

Kuru dudaklar için yenileyici bakım formülü