Zeka testi: Resimdeki 7 aslan nerede? Galatasaraylılar bile hepsini bulamadı

Galatasaray taraftarlarını bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, toplam 7 aslan görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Testte beklenen resimdeki tüm aslan görsellerinin 10 saniye içinde fark edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylılar bile zorlanabiliyor. Çünkü tüm görselleri bulmak hem zeka hem de dikkat gerektirebiliyor. Peki, siz belirtilen sürede başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Haberin Eklenme Tarihi: 22.10.2024 17:29:00 - Güncelleme Tarihi: 22.10.2024 17:29:00
ABONE OL

Optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle dünya çapında birçok insan tarafından optik illüzyon testlerine ilgi gösteriliyor.

Toplam 7 aslan görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de Galatasaray taraftarları dahil olmak üzere pek çok insanın dikkatini çekti.

ZEKA TESTİ: GALATASARAYLILAR BİLE HEPSİNİ BULAMADI

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, 10 saniyede 7 aslan görselinin bulunması isteniyor. Fakat Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere toplam 198 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 17 kişi belirtilen sürede başarılı olabildi.

Bu nedenle 10 saniyede 7 aslan görselini sadece üstün zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların tespit edebilecekleri iddia edildi.

Peki, Galatasaray taraftarlarının bile çözerken zorlanabildiği bu testte, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Aslan İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, Galatasaray taraftarları bile ipucundan faydalanabiliyordu. Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız resmin; sol alt, sol üst, sağ alt, sağ üst, orta ve en alt hafif sağ tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

7 ASLAN GÖRSELİNİN YERİ

Galatasaray taraftarlarının dikkat ve zeka gerektirebilen bu testte daha kolay başarılı olabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü aslan görselinin onlar için farklı bir anlamı olduğu öne sürülüyordu.

Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, aslan görselini Galatasaraylılar bile bulamıyor.

Eğer bu optik illüzyon testinde pek çok Galatasaray taraftarı gibi siz de başarısız olduysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, bir aslan görseli resmin arka planında bulunuyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte optik illüzyon testindeki görsellerin yerleri;