0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 23:01:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 23:03:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A milli Takım ve Şenol Güneş yorumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takımı'nın Moldova'yı 4-0 yendiği maçın ardından Şenol Güneş ve ekibini kutlayarak maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Millilerin Eskişehir'de Moldova'yı 4-0 yendiği maçın ardından soyunma odasına inip futbolcuları tebrik etti. Erdoğan, ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı galibiyetin ardından ''Güzel bir galibiyet. Şenol hocamızın 2'de 2 tahmini tuttu. Gol yemeden kazanmak da önemli. Bugün daha farklı olabilirdi. İyi bir fikstür var. Temennimiz, arzumuz, inşallah bu gidiş böyle devam eder. Ben 2. yarıya yetişebildim, 2. yarıda da gayet güzel. Başarılı bir takımımız var, nazar değmesin. Şenol hocamızı tebrik ediyoruz, takımımızı tebrik ediyoruz.'' sözlerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ: ''MİLLİ TAKIM ORTAK DEĞER''

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında yanına geldi ve ''Çok teşekkürler, sağ olun. Ayağınıza sağlık. Ülke adına bir sorumluluğumuz var, milli takım ortak değer. Herkesin bir araya geldiğini görüyoruz.'' şeklinde konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX