0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mart 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:19 Mart 2019 Salı 08:58:00

Geri dönüşlerin kralı

Galatasaray, bu sezon ilk golü yediği 8 maçta tam 16 puan çıkararak bu alanda zirvede yer aldı. Cim Bom’un bu geriden gelip puan aldığı karşılaşmalarda başrolü attığı 6 golle Feghouli oynadı.

GÜNEŞ

8 MAÇTA 4 GALİBİYET ALDI

SÜPER Lig’in 26.haftasının kapanış maçında Bursaspor’u 2-0 geriden gelerek 3-2 yenen Galatasaray, bu sezon yaptığı geri dönüşlerle şampiyonluk yarışına tutundu. Sarı-Kırmızılılar, şu ana kadar ligde 8 karşılaşmada geriden gelip puan kazandı. Bu 8 mücadelenin 4’ünden zaferle ayrılan Cim Bom, 4’ünde ise berabere kaldı ve 16 puan toplayarak bu alanda zirvede yer aldı. Fatih Terim’in Aslanları, ilk golü yediği Ankaragücü, Sivasspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarından üç puan çıkarmayı bildi.

FEGHOULİ DAMGA VURDU

SARI-KIRMIZILI futbolcular, ligin ilk yarısındaki Bursaspor maçının yanı sıra Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmalarında ise birer puan aldı. Galatasaray’ın bu geri dönüş yaptığı maçlarda Eren Derdiyok ve Sofiane Feghouli’nin etkisi de büyük… Aslan’ın 18 kez ağları havalandırdığı bu 8 mücadeledeki gollerin 10’u bu ikiliden geldi. İkinci yarı kadro dışı kalan Eren 4, Feghouli ise 6 gol atarak kazanılan puanlarda başrolü oynadı.

HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK

GALATASARAY’DA diğer golleri ise Onyekuru (2), Belhanda (2), Ndiaye, Diagne ve devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Aziz attı. Fatih Terim’in Aslanları asıl geri dönüşe ise sezon sonunda şampiyon olarak imza atmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, geçen yıl da Başakşehir’in gerisinde yer almış ancak 23. haftada zirveyi ele geçirerek sezon sonunda ipi göğüslemişti. Bu sezon da rakibinin 6 puan gerisinde yer alan Cim Bom’un hedefi yine şampiyonluk.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX