0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:20 Ocak 2019 Pazar 08:00:00

'Para toplayıp yalan söylüyor'

Başkan Erdoğan Samsun ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. “Tazminatları ödemek için komisyon kurdular. Onun için rahat rahat yalan söylüyor” dedi. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Samsun ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan, toplantıya gelişinde salonda yer kalmadığı için dışarda bekleyen vatandaşlara seslendi, ardından salondakilere hitap etti. Konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Erdoğan, “İşi gücü yalan” dedi. Bölgeye yapılan yatırımları anlatan Başkan Erdoğan, “Şimdi Bay Kemal diyor ki 'Çiftçiler aç.' Bay Kemal diyor ki 'Çiftçilerin ellerinden toprakları alındı.' Eline, diline dursun. Samsunlu çiftçilerimize 2 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik ama bundan haberi yok bunun” diye konuştu. 

1.5 MİLYONA MAHKUM OLDU 

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Haberi olmaz da... Çünkü bunun derdi yalan, bunun derdi iftira. 

Aldığım paraları görüyorsunuz değil mi? 1.5 milyona yakın tazminata mahkum oldu. İşi gücü yalan. Şu anda devam eden mahkemeler var. Onlardan da gelecek. Ama şimdi bunun için bir de bunun tazminatlarını ödemek üzere bir tazminat komisyonu CHP'nin içinde kurdular. Para topluyorlar şimdi milletvekillerinden. Onlardan toplanan parayla tazminatı ödeyecekler. Onun için de rahat rahat yalan söyleyebiliyor.” Başkan'ın konuşması sırasında salondakilerin “Kemal pabucu yarım, çık dışarı oynayalım.” ifadesi üzerine, “Gençler, onun oynayacak mecali de yok. Bırakın onun kendi haline” dedi. 

CHP İŞİN BAŞINI ÇEKİYOR 

Salondakilerin sevgi gösterileri arasında konuşmasını sürdüren Başkan Erdoğan, “Yeni yönetim sistemimizi yerden yere vuranlar ellerine fırsat geçse eski sisteme mi dönecekler, kesinlikle hayır. Tüm bu gayretlerin amacı Türkiye'nin önünü keserek yeniden türbülansa girmesini, patinaj yapmasını sağlamaktır. Bu işin başını çeken CHP'nin, kimlerle birlikte hareket ettiğine baktığınızda amacı zaten açıkça görürsünüz” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Türkiye'nin kendine büyük hedefler belirleyip, oraya doğru yürümeye başladığında önüne tuzaklar çıkarıldığını söyledi.  

KİMLERLE RESİM ÇEKTİRİYOR? 

Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “Yine önümüze tuzaklar konuyor. Son 5-6 yılda yaşadığımız hadiseleri şöyle bir gözünüzün önünden geçirin. Hangisi bu ülkenin ve milletin menfaatini düşünen zihinlerin işi olabilir? İşte Bay Kemal... Avrupa'ya gidiyor, Almanya'da kimlerle yan yana resim çektiriyor. Avrupa Parlamentosu'nda YPG paçavrasıyla resim çektirenlerle yan yana o da poz veriyor. Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Bunlar bu.” 

SAMSUN ADAYLARI 

Mustafa Demir'i daha önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Başkan Erdoğan dünkü toplantıda ilçe 17 ilçe belediye başkan adayını tanıttı. AK Parti'nin adayları şunlar: 

19 Mayıs: Osman Topaloğlu, Atakum: Zihni Şahin, Ayvacık: Halil Kalaycı, Bafra: Hamit Kılıç, Canik: İbrahim Sandıkçı, Çarşamba: Halit Doğan, Havza: Sebahattin Özdemir, İlkadım: Erdoğan Tok, Kavak: İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik: Nurhan Yapıcı, Salıpazarı: Halil Akgün, Tekkeköy: Hasan Togar, Vezirköprü: İbrahim Sadık Edis, Yakakent: Hüseyin Kıyma, Terme: Ali Kılıç 

İKİ İLÇE ADAYI MHP'DEN 

Başkan Erdoğan Samsun'un iki ilçesinde Cumhur İttifakı gereği MHP adaylarını destekleyeceklerini söyledi. Bu ilçeler ve adaylar şunlar:

Alaçam: İlyas Acar,  Asarcık: Şerif Kılağuz.  

15 TEMMUZ GAZİSİNE SÖZ YÜZÜĞÜ SÜRPRİZİ 

15 Temmuz’un sembol isimlerinden Ahmet Onay, hain darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı’nda yaralandı. Başkan Erdoğan, havalimanına geldikten sonra Onay'ı alnından öptü. Onay’ın geçtiğimiz Haziran ayında sözlendiği ve söz yüzüklerini Başkan Erdoğan'ın taktığı ortaya çıktı. Ahmet Onay, “Hayatımda unutamayacağım bir gün yaşadım geçtiğimiz 23 Haziran günü. Sayın Cumhurbaşkanımız seçimden 1 gün önce Esenyurt’ta söz yüzüklerimizi taktı. Bu olay da dolayısıyla bizi çok fazla mutlu etti. Allah kısmet ederse düğün yapacağız. Cumhurbaşkanımızı da davet edeceğiz düğünümüze” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX