0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 16:10:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 17:50:00

İskenderpaşa Cemaati Cumhur İttifakı’nı destekleyecek

İskenderpaşa Cemaati lideri Muharrem Nureddin Coşan, yayınladığı mesajla Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Milli Görüş Lideri Rahmetli Necmettin Erbakan'ın manevi ders aldığı İskenderpaşa cemaati Mürşidi Mehmet Zahid Kotku'nun cemaati yine milli ve manevi değerlerin savunucusu Cumhur İttifakının yanında olduğunu açıkladı. 

İskenderpaşa Cemaati Cumhur İttifakı’nı destekleyecek

NAKŞİBENDİ MEHMET ZAHİT KOTKU’NUN FİKİRLERİ MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN MANEVİ TEMELİ 

Zahit Kotku rehberlik ettiği manevi yolu izleyenlerden Türkiye’nin ve ümmetin kaderini değiştiren liderler çıkmasına vesile olmuştur. Dergâhına Turgut Özal’ın da gittiği ve Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın da devamlı ziyaret ettiği Mehmed Zahid Kotku ve İskenderpaşa Cemaati, Milli Görüş’ün manevi temelini atmıştır.

İSKENDERPAŞA CEMAATİ LİDERİ MUHARREM NUREDDİN COŞAN AYNI YOLU DEVAM ETTİRDİ

16 Nisan'daki Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda EVET diyen İskenderpaşa Cemaati, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde de milli iradeden yana olduklarını açıkladı. İskenderpaşa Cemaati lideri Muharrem Nureddin Coşan'ın imzasıyla yapılan açıklamada, "Barış ve selamet elçisi İnancımız her daim baki ve payidar olacaktır." ifadesi kullanıldı.

Nureddin Coşan imzasıyla yayınlanan açıklama şu şekilde:

"CUMHURUN MÜTTEFİKİ AZİZ BAŞKANIM"

"İçini tutuşturulmuş ateşle dolduran hendek sahipleri KAHROLMUŞTUR"

[ BURUC 85 (1-9) ]

İyilik elçilerini; iz'ansız, kapkara, kokuşmuş düzenlerini korumak algısıyla, taşlayarak, kalleşçe öldürenler KAHROLMUŞTUR.

4 Şubat 2001'i tasarlayan, görmezden gelen, unutturan meş'um zihniyet KAHROLMUŞTUR.

Rabb'lerinin hoşnutluğunu kazanmak için Cuma günü camide toplananları katleden, yaşam modeli iddiası sahibi hegemonya KAHROLMUŞTUR.

Bizi bize, bizi nefsimize, kardeşi kardeşe, Kürt'ü Kürt'e, Arap'ı Arap'a, Alevi'yi Sünni'ye, Türk'ü Türk'e, Agop'u Abdullah'a, milleti de zillete düşüren KAHROLMUŞTUR.

Ayrıştıran, bölen, ötekileştiren, itibarsızlaştıran, tefrika sokan, şeytan güdümlü, tek dişli canavar KAHROLMUŞTUR.

Barış ve selamet elçisi İnancımız her daim baki ve payidar olacaktır.

Bu bağlamda, biz de ( EVET ) ile sizi destekliyoruz.

İskenderpaşa Cemaati 31 Mart kararını verdi! Cumhur İttifakı’nı destekleyecekler

16 NİSAN'DA TAM DESTEK VERMİŞTİ

İskenderpaşa cemaati, Muharrem Nureddin Coşan imzalı yazılı açıklamayla Cumhurbaşkanlığı sistemini desteklediğini açıklamıştı

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX