0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 10:05:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 10:06:00

Sinan Gümüş'ten transfer açıklaması! 'Önceliğim Galatasaray ancak şu ana kadar kimseyle görüşmedim'

Galatasaray yönetiminin ilgisizliğinden yakınan Sinan Gümüş, Genoa'ya sıcak bakıyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek golcü futbolcunun yakın çevresine, "Önceliğim Galatasaray ancak şu ana kadar kimseyle görüşmedim. Ne olacak ben de bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Galatasaray'la mukavelesi haziran ayında sona erecek olan Sinan Gümüş'ün durumu, belirsizliğini koruyor. Geçen yaz Koray Günter'i Genoa'ya götüren Ersin Akan, menajerliğini yaptığı Sinan Gümüş'e de İtalyan takımından teklif getirdi. 
Genoa'nın teknik direktörlüğünü yapan Prandelli, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde transfer edilen Sinan için olumlu görüş verdi. Yıldız futbolunun da Genoa'ya sıcak baktığı belirtildi.

SENELİK 650 BİN EURO ALIYOR

Önceliği G.Saray'a veren Sinan Gümüş'e sarı-kırmızılı yönetimin hâlâ teklif yapmadığı ortaya çıktı. Yakın çevresine "Galatasaray'dan kimse beni aramadı, kimseyle de para konuşmadım. Ne olacak ben de bilmiyorum, bekliyorum" diyen Sinan, 650 bin Euro garanti ücret ile takımın en az kazanan isimlerinden birisi. 25 yaşındaki solak hücum oyuncusu, Cimbom'dan beklediği teklifi alamazsa Avrupa seçeneğini değerlendirecek.

TRANSFERİNE VİDEODAN ONAY...

La Gazzetta dello Sport, Sinan Gümüş'ün Genoa ile ön anlaşma yaptığını ileri sürdü. Haberde bu sezon başında Piatek'in görüntülerini izledikten sonra ertesi gün transfer emrini veren Genao Başkanı Preziosi'nin Sinan için de aynı yolu izlediği belirtildi. Bu arada Sinan'a Genoa'nın yanı sıra Parma, Sassuolo ve Bundesliga kulüplerinden teklif olduğunu öğrenildi.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX