0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Nisan 2018 Cuma 00:31:00 - Güncelleme:13 Nisan 2018 Cuma 00:32:00

Aslışah oyaladı Altuğ kaçtı

Aslışah Alkoçlar'ın en yakın arkadaşı Hande Subaşı'nın sevgilisi Altuğ Leblebici'yle aşk yaşadığı ikinci kez belgelendi. Ünlü isim 'sevgilisi kaçabilsin' diye röportaj vererek gazetecileri oyaladı. 

Yaşadığı aşklarla magazin gündeminden düşmeyen Gülşah-Ender Alkoçlar’ın küçük kızları Aslışah Alkoçlar yine yaptı yapacağını... En yakın arkadaşı Hande Subaşı'nın sevgilisi Altuğ Leblebici'yle aşk yaşadığı iddisı ortaya atılmış fakat yakın zamana kadar ispatlanamamıştı. Önceki gün ‘Ot Festivali’nde Alaçatı sokaklarında el ele romantik yürüyüş yaparken görüntülenen Aslışah'la Altuğ Leblebici önceki akşam da eğlence turundaydı. Bebek’te bir mekanda sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenen  Alkoçlar, çıkışta birlikte görüntü vermemek için mekanı ayrı ayrı terk etse de birlikte görüntülenmekten kurtulamadı. Mekandan ilk olarak arkadaşı Gökmen Şenova'yla ayrılan Aslışah Alkoçlar gazetecilerle sohbet etmek için durdu. Bunu fırsat bilen Leblebici, hızlı adımlarla uzaklaşarak taksiye bindi. Yaşadığı aşkla ilgili sorulara cevap vermeyen Aslışah Alkoçlar, arabasına geçerek, sevgilisinin önden gittiği Emirgan’daki gece kulübüne giderek sabahın ilk ışıklarınadek sarmaş dolaş eğlendiler.

Ahmet DÖĞEN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX