0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 08:28:00

Küsmedik fotoğrafı

Alişan ve eşi Buse Varol'un, yakın arkadaşları Ece Erken'le küstükleri bu nedenle de ünlü sunucunun ‘baby shower’ partisine katılmadığı iddia edildi. Buse cevap verdi: 'Ne kadar büyük bir hevesle bekliyorsunuz küsmemizi.' 

Alişan ve Buse Varol, geçtiğimiz günlerde doğacak bebekleri için baby shower yaptı. Verdiği davete pek çok yakın dostunu çağıran ve burada çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu Buse Varol, yakın dostu Ece Erken’le neden fotoğraflarda olmadığına dair eleştirilere maruz kaldı. Varol’un eleştirilere yanıtıysa sert oldu. Güzel oyuncu sosyal medya hesabında “Ne kadar değişik fikirli takipçilerim var. 

'KÜÇÜK DETAYLARDA BOĞULMUYORUZ'

‘Neden Ece yok?’ diye bir süre mesaj atmışsınız. Çünkü Ece dün hastaydı ve biraz durup gitti. Telefonla çekilen bir tane bile fotoğrafımız yoktu. Fotoğraflarımın hepsi bugün gelecek. Ben de hikayesine beni koyanları koydum. Çok büyük heveslerle bekliyorsunuz galiba küsmemizi ya da konuşmamamızı ama Ece bizim dostumuz ve maalesef böyle küçük detaylarda boğulmuyoruz, merak edenlere ve DM’den yazanlara duyurulur” şeklinde not paylaşarak isyan etti.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX