0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ocak 2019 Pazartesi 16:28:00 - Güncelleme:14 Ocak 2019 Pazartesi 16:33:00

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çiftinin bebeği göründü

Anne-baba olmak için gün sayan Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çiftinin mutlu evlilikleri sürüyor. 6 aylık hamile olan Abazi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti

13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta Tolgahan Sayışman ile evlenen Almeda Abazi çifti, geçtiğimiz aylarda check-up için hastaneye gittiğinde bir oğulları olacağını öğrenmişti. Anne-baba olmak için gün sayan Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çiftinin mutlu evlilikleri sürüyor.

BEBEK GÖRÜNDÜ

6 aylık hamile olan Abazi, anne olmak için gün sayıyor. Abazi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda karnının iyice belirginleştiği görüldü.

"TEKMELE BENİ BEBEĞİM"

Almeda Abazi, bebeğinin tekmelediği anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Abazi, o anlara, "Tekmele beni bebeğim" notunu düşmüştü.

"EVLERİNİZDEN NEŞE VE HUZUR EKSİK OLMASIN"

Geçtiğimiz günlerde ünlü çift, kontrole gittiklerindeki fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yeni yıl mesajı ile paylaşmıştı. İkili, "2018 yılını geride bıraktığımız şu anlarda; bu yıl içerisinde her zaman yaşadığım duygulardan çok daha başka, çok daha farklı, çok daha özel bir duyguyu ve bu duyguyu yaşadığım anı sizinle paylaşarak 2019 yılını iple çekmeye başlıyorum. 2019 yılında herkese önce sağlık, başarı ve mutluluk temenni ediyorum. Evlerimizden neşe ve huzur eksik olmasın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Yeni yılınız kutlu olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX