0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 08:00:00

'Uzun evliliğin sırrı beklentinin az olması'

33 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Yasemin Yalçın, 'sevgi, saygı ve maddi beklentinin az olmasını' ilişkinin temel taşı olarak gösterdi. 

Bir döneme yaptığı komedi programıyla damgasını vuran Yasemin Yalçın, uzun evliliğin sırrını anlattı. 33 yıllık eşi İlyas İlbey’le mutluluğunu örnek gösteren ünlü oyuncu, “Maalesef artık uzun evlilikler konuşuluyor, oysa kısa evlilikler konuşulmalı. Evliliklerde bir türlü istekler bitmiyor ve çok yukarıda istekler var. Oysa biz, İlyas'la konservatuvarda okurken tanıştık, okulumuzu bekledik hiçbir şeyimiz yokken evlendik. Evimizin eşyası yoktu. Her şey beraber olur dedik. Nedir bu beklenti, ben bu şımarıklığı da anlamıyorum, kusura bakmasın gençler. Pırlantayla evlenme teklifi modası başladı, ne saçma. İlyas Bey teklif etti mi, hatırlamıyorum  bile” diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu. 

'EĞLENCELİ BİR ANNEYİM' 

Yasemin Yalçın nasıl bir anne olduğunu şu sözlerle tarif etti; “Çocuklarımı tamamen sevgiyle büyüttüm. Tamamen bir anne misyonunu zaten üzerimde hiç taşıyamadım. Her anne gibiyim aslında ama eğlenceli bir anneyimdir. Sıkı kurallarım hiçbir zaman olmamıştır. Hatta ilkokul zamanları kıyamayıp “boş ver okulu uyusun” dediğim zamanlar da oldu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX