0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mart 2019 Salı 11:46:00 - Güncelleme:19 Mart 2019 Salı 11:54:00

Fikret Orman ile Karius arasında anlaşma! 'Sen konuş ikna et'

Yapılan sözleşmeye göre her iki tarafın da kabul etmesi durumunda Karius'u Liverpool'a geri gönderme şansı bulunan Beşiktaş'ın, İngiliz yönetimini ikna edememesi durumunda Alman kaleciyle masaya oturacakları öğrenildi.

TM Dijital Haber Merkezi

Sezon başında Liverpool’dan kiralık olarak transfer edilen ve son haftalarda gösterdiği performanstan dolayı Şenol Güneş ve camianın tepkisini toplayan Karius’ta formül bulundu.

'LİVERPOOL'U SEN İKNA ET KARİUS'

TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; Premier Lig deviyle yapılan anlaşmaya göre; her iki tarafın da kabul etmesi halinde Karius’u Liverpool’a geri gönderme hakkı olan Beşiktaş’ın İngiliz yöneticileri ikna edememesi durumunda Alman kaleciye gideceği öğrenilirken, Başkan Fikret Orman’ın Karius’a ‘Karşı tarafı ikna et Liverpool’a geri dön’ diyeceği belirtildi.

Şu anda Avrupa’da piyasası bulunan ve Süper Lig haricinde Premier Lig’de, BundesLiga’da kariyerine devam etme şansı bulunan Loris Karius’un Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edilirken, Alman eldivenin şimdiden teklifler aldığı bildirildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX