0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 14:54:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 14:55:00

Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferinde Halil Altıntop büyük rol oynadı

Stuttgart'ta antrenörlük yapan Halil Altıntop'un, Ozan Kabak transferinde büyük bir rol oynadığı ortaya çıktı.

Galatasaray’da oynadığı futbolla kısa sürede göze çarpan ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ozan Kabak, 12 milyon Euro karşılığında Stuttgart’ın yolunu tutarken, genç futbolcunun transfer perdesinde çok ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı.

Sezon başında Kempf (23), Bernardo Sosa (20), Maffeo (21), Kopacz (19) ve Nicolas Gonzalez (20) gibi genç ve gelecek vaad eden futbolcuları kadrosuna katan Stuttgart, yenilenmeye devam ederken Alman yöneticilerin ligde kötü günler geçirmesine rağmen transfer politikalarından vazgeçmedikleri gibi Ozan Kabak’ın da bu projenin içinde yer alması dikkatlerden kaçmadı. Sözleşmesinde 7,5 milyon euro’ya serbest kalma maddesi bulunmasına rağmen Ozan’ı 12 milyon euro’ya alan Stuttgart’ta transferin gerçekleşmesinde Halil Altıntop’un önemli bir rol üstlendiği ortaya çıkarken, genç antrenörün Stuttgart Sportif Direktörü Michael Reschke ile görüşerek Ozan Kabak’ın işini bitirdiği belirtildi.

Michael Reschke’ye ‘Avrupa’ya değil Galatasaray’a bakalım, Ozan Kabak’ı mutlaka almalıyız’ teklifinde bulunan Halil Altıntop’un 62 yaşındaki deneyimli Sportif Direktörü ikna ettiği belirtilirken, Stuttgart’ın Ozan’ı Watford ve Dortmund’un elinden kaptığı bildirildi. Holger Badstuber’in yerini Ozan Kabak’la dolduran Stuttgart, ligin ikinci yarısına Mainz maçıyla başlamaya hazırlanırken, 19 yaşındaki yıldız stoperin Kempf ve Baumgart’la forma savaşı vermesi bekleniyor.

(aksam.com.tr)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX