0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Nisan 2018 Pazar 10:43:00 - Güncelleme:15 Nisan 2018 Pazar 10:45:00

Ryan Babel: Hatanın bedeli çok ağır olur!

“Artık hata yaparsak bedeli çok ağır olacak, hepimiz biliyoruz. Bu yüzden hata yapmadan tüm maçlarımızı kazanarak devam etmek istiyoruz. Hepimiz şampiyonluğu istiyoruz.”

BEŞİKTAŞ’IN yıldızı Ryan Babel, Akhisar maçının ardından yaptığı açıklamalarla camiaya umut dolu mesajlar verdi. Hollandalı yıldız, “Bizim için zor bir hafta olacak. Önce F.Bahçe ile deplasmanda oynayacağız ve ardından Yeni Malatya’yı ağırlayacağız. Akhisar’dan 3 puan almak önemliydi. 3 puan alıp rakipleri beklemek bizi daha çok rahatlatıyor. Artık çok iyi biliyoruz. Hata yaparsak şampiyonluk yolunda bedeli çok ağır olacak. Bu yüzden hata yapmadan tüm maçlarımızı kazanarak devam etmek istiyoruz.

BEŞ FİNAL MAÇIMIZ KALDI

Hepimiz şampiyonluk istiyoruz. Maç maç bakmamız gerekiyor. Bütün sezon şampiyonluk sözleri geçiyor. Şunu unutmamak lazım; bu çok uzun bir yarış. Önümüzde 5 tane lig maçı var. Ligde bir sonraki maçımız iç sahada ve bir an evvel o maça odaklanmamız gerekiyor” diye konuştu. Brezilyalı yıldız Adriano da Babel’i destekler şekilde konuştu: Son haftalarda takım bütünlüğü çok önemli. Kim oynarsa oynasın. Son iki haftada maçlara, hocamızın bizden talep ettiği gibi çok büyük bir ciddiyetle ve alçakgönüllü bir şekilde yaklaştık ve kazandık. 

İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINDAYIZ

Ligde son 5 maçımız kaldı. O karşılaşmalara da aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Taraftarın coşkusunun, sevincinin ve heyecanının farkındayız. Ancak biz futbolcular olarak daha sakin kalmalıyız. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Bundan sonra da aynı ciddiyetle şampiyonluk şansımızı korumalı ve önümüzdeki haftalara taşımalıyız. Şu anda konsantrasyonumuzu bu seviyede tutmak istiyoruz.

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX