0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 10:08:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 10:09:00

Victor Moses'tan geri dönüş sözü! 'Daha iyi olacağım'

Fenerbahçe'nin kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Victor Moses, Tolgay Arslan ve Serdar Aziz lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin ara transferde kadrosuna kattığı oyunculardan Victor Moses, Tolgay Arslan ve Serdar Aziz lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Sarı-lacivertlilerin yenileri eski takımlarında kadro dışı kaldıkları dönemin eksiklerini gidermek için ekstra mesai yapıyor. Ara boyunca teknik heyetin kendileri için hazırladığı özel programları uygulayacak oyuncular, Ankaragücü karşılaşmasıyla çıkışa geçeceklerine inanıyor. Bu sezon Chelsea ile sadece 6 maça çıkan ve 211 dakika görev alan Moses, "Güç olarak eksiğim yok ancak tam anlamıyla hazır olmadığım da bir gerçek" derken "F.Bahçe'ye geldiğimden beri üzerine koyarak çalışıyorum. Oynadıkça daha iyi olacağım" ifadesinde bulundu. Hedef 8'de 8 yapmak

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan ile Galatasaray'da benzer süreci yaşayan Serdar Aziz de Moses'la aynı durumda. Yanal'ın gözdesi Tolgay "Hırsımdan ve inancımdan bir şey kaybetmedim. Aksine bana bu kadar inanan, destek olan camiaya elimden gelenin fazlasını vermek istiyorum. Arayı en iyi şekilde değerlendirip formama layık olacağım" dedi. 

Sadık ile forma yarışı veren Serdar Aziz ise "Kolay bir dönem geçirmedim. Her idmandan sonra kendimi daha iyi hissediyorum" ifadesiyle zamanın lehine işlediğini dile getirdi. Tedavileri süren Dirar ve Mehmet Topal da takım arkadaşlarıyla aynı durumda. Milli aranın kendileri için iyi olduğunu belirten tecrübeli oyuncular "Kalan maçlarımızı kazanmak için bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

(Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX