0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Kursak

Her şeyi yapabilir insan. Hata yapmak, yaradılışında var. Hatanın bir başka bahanesi ise “Çalışan insan hata yapar”. Tün bunları topladığında, futbolcu da insandır, o da hata yapar diyesi geliyor insanın. Fakat durum biraz farklı sanki! Mevzu artık sinek küçük ama mide bulandırıyor kısmını da geçmiş görünüyor.

Beşiktaş’ın saha içi motivasyonu yok denecek kadar bile değil. Kendisini yırtan tek bir oyuncu dahi yok. Nerede o attığı goller sonrası tribünleri yıkarcasına koşan Adriano? Hani şu Barselona’nın büyük futbolcusu var ya, ondan bahsediyorum. Ya da sosyal medya fenomeni, 300.000 $ maaş ile İspanya’da harikalar yaratan Babel? Oğuzhan desen zaten pil reklamlarında yarıda tükenen oyuncak gibi olduğu için haftalardır yedek. Tolgay, içerideki alacakları yüzünden Dürüm ile protesto derdinde. Pepe konusuna hiç girmeyeyim o konuda direkten döndü Beşiktaş, resmen direkten! Kim bilir belki birileri oyunculara “Siz yürüyün, biz halledeceğiz” mi diyor? Ortada muazzam bir otorite boşluğu var. Yok mu buna dur diyecek birileri? Takımın yardımcı antrenörü gider bir yerlere konuşur. Futbolcusu sosyal medyadan insanlara yürür. Yoksa birileri düzenli olarak başka bir hocayla mı görüşüyor? Kimisi hocaya küfreden paylaşımları beğenir. Kimisi çıkar sosyal medyada algı takımları kurar ve yönetir ise, salt taraftar da çıkar takımın hocasına, futbolcusuna sallar.

Efendiler, kendinize gelin. Beşiktaş böyle ayak oyunları ile sabote edilemeyecek kadar büyük bir camiadır. Her şey düzelir. Elbet bu günler de geçecektir... Ancak kimse bu taraftarın sevinçlerini kursağında bırakamaz.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX