Ömer Aksu kimdir? MasterChef konuğu Katmerci Ömer Aksu kaç yaşında, nereli?

Yayın Tarihi: 26 Ekim 2024 Cumartesi 12:52:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2024 Cumartesi 12:52:00

Tv8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'de bu akşam haftanın 7. eleme adayı belirlenecek. Programın bu akşamki konuğu ise Katmerci Ömer Aksu oldu. İzleyiciler Ömer Aksu ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Ömer Aksu kimdir? MasterChef konuğu Katmerci Ömer Aksu kaç yaşında, nereli?

MasterChef konuğu Katmerci Ömer Aksu'nun hayatı merak konusu oldu. Bu akşam ekrana gelen bölümde eleme adayını belirlemek için oynanan oyunda Ömer Aksu'nun tarifi ile bir katmer yapmaları istendi. Genç bir yetenek olan Ömer Aksu, yeteneği ile de izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Ömer Aksu kimdir? MasterChef konuğu Katmerci Ömer Aksu kaç yaşında, nereli?

ÖMER AKSU KİMDİR?

Ömer Aksu, 5 Temmuz 1995 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. 27 yaşında. 3 kuşak olarak bu mesleği devam ettiriyor.

Meslek deneyimi, Ömer Aksu'nun 10 yaşında babasının okul tatillerinde onu baklavacıda çırak olarak çalıştırmasıyla başladı. Yaklaşık 5 yıl baklavacıda çalıştıktan sonra, kendi işletmesi olan Akşam Simit Fırını'na geçti. Dededen babaya ve babadan kendisine geçen 3 kuşaklık firmanın bayrağını daha da ileriye taşımayı hedefleyen genç bir girişimcidir.

2016 yılında, tescil ve tasarımı kendisine ait olan 'Simit Katmer'i tasarlayarak tatlı sektörüne yeni bir ürün kazandırdı. Türkiye genelinde 58 noktaya ürün gönderen Ömer Aksu, yurt dışında da Amerika, Irak ve Dubai gibi yerlerde Simit Katmer'in dağıtımını gerçekleştirmektedir. Şu anda 6 şubesi ve 150'ye yakın personeli ile büyümeyi hedeflemekte ve aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol almaktadır.