80 yaşında eş katili oldu! Gece başında bekledi

Yayın Tarihi: 22 Eylül 2026 Salı 13:12:00

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2026 Salı 13:12:00

Tekirdağ'da 75 yaşındaki eşi Fadime Ünlü'yü bıçakla katledip sabaha kadar cesedin başında bekleyen Mehmet Ünlü, oğlunu arayıp “Annenizi öldürdüm. Beni polise teslim edin, annenizi de defnedin” dedi.

AKŞAM GAZETESİ

ABONE OL

AKŞAM Gazetesi'nin İHA'dan aktardığı habere göre, Tekirdağ Kapaklı'da, Mehmet Ünlü (80) ile eşi Fadime Ünlü (75) arasında gece yarısı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu esnada M.Ü., eşi F.Ü.'ye bıçakla saldırdı. F.Ü.'yü öldürüp gece boyunca başında bekleyen M.Ü., sabah olunca da oğlunu arayıp yaşananları anlattı. M.Ü. telefonda oğluna "Annenizi öldürdüm. Eve gelin beni polise teslim edin, annenizi de defnedin" dedi.

Talihsiz kadının cansız bedeni evden böyle çıkartıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Yaşlı çiftin çocuklarının ihbarıyla olayın yaşandığı eve çok sayıda ekip sevk edildi. Eve giren ekipler yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Mehmet Ünlü'yü gözaltına alan ekipler evde incelemelerde bulundu. Fadime Ünlü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.