0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Trabzon'dan 'gol şov'

Ligde ilk 5 takım arasında yer alıp Avrupa’ya çıkmak hedefini taşıyan Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ortada yavan bir futbol vardı. Her iki takımda çok net pozisyonlar bulamasalar da hem Bordo-Mavili hem de sarı-kırmızı takımın cılız ataklar kalelerde sıkıntı oluşturdu. Trabzonspor’da savunmanın göbeğinde oyuna başlayan Okay, Onazi’nin sakatlanmasıyla orta alana, oyuna giren Uğur ise defans bloğunun ortasına yerleşti. Kanatlarını kullanamayan ve oyunu orta sahada sıkıştıran ev sahibi takım pozisyon üretmede çok kısır bir 45 dakika geçirdi. Konuk Kayserispor ise Şamil ve Mendez ile Trabzonspor kalesini iki kez denedi.

Bordo-Mavili takımın kaptanı Onur bu iki pozisyonda da başarılıydı. İkinci yarıda Abdülkadir ve Yusyf’un 5 dakikalık birlikte oyunu düğümü çözdü. Genç Abdülkadir’in golü adeta ‘Messivari’ gibiydi. Bu golle özgüveni sağlayan Fırtına’da daha sonra Yusuf, Burak devreye girdi. Ve Şenol Güneş’te ‘Gol Show ‘ yaptı. Trabzonspor kazandığı 3 puanla Avrupa yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Kamil Anahar Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX