8 Ağustos günlük burç yorumları! Aşk ve para alarmı

Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2024 Perşembe 17:43:00

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2024 Perşembe 17:43:00

Aşk, sağlık, kariyer konularında 8 Ağustos burç yorumları merak ediliyor. İşte 8 Ağustos tarihi için Astrolog Özlem Recep'in kaleme aldığı günlük burç yorumları…

AKSAM.COM.TR

ABONE OL

Astroloji birçok insanın planını değiştiriyor. Peki, bugün burçlarda ne var? İşte 8 Ağustos 2024 burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, ilişkiler açısından gergin bir gün olabilir. Eşinin hayatındaki haberin olmayan konular bir anda ortaya çıkabilir. İş ortaklarına dikkat.

Boğa: Sevgili Boğa, sağlığına özen göstermen gereken bir gün. Gayrimenkul ve maddi kaynaklarınla ilgili temkinli adımlar atmalısın.

İkizler: Sevgili İkizler, özel hayatınla ilgili geçmişte yaşadığın haksızlıklar gözünde canlanabilir. Devam ederken geçmişten ders çıkarmalı ve hak etmeyen kişilere belki de elveda demelisin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aile içinde sevdiğin yakınlarına kavuşmak için planlar yapabilirsin. Trafikte dikkatli olmalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, bugün alacağın haberler finansal süreçlerini etkileyebilir. Araç arızası, iş yeri taşınması ya da tamirat konuları ve masrafları gündeme gelebilir.

Başak: Sevgili Başak, maddi konularla ilgili hamleler akıllıca olsa da bu parayı elde tutmak zor olabilir. Geçmiş ve gelecek arasında kaldığın günlerden geçerken aşk hatalarının geri dönüşü olmayabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, gün içerisinde ay senin burcunda ilerliyor olacak. Yorgun enerjiler seni aslında yenilemeye niyetli. Kronik rahatsızlıklara dikkat etmelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, arkadaş ortamındaki kişiler arasında ikilem yaşayabilirsin. Gizli ve gizemli olmak ruhuna iyi gelebilir. Bazen kalabalıklar içerisinde olmaktansa tek başına olmak daha iyidir.

Yay: Sevgili Yay, kariyer hayatında attığın hamleler gelecek süreç içerisinde yurtdışı kapılarını sana açabilir. Aile içindeki dengelerin değiştiği belki de göçmek istediğin bir süreçten geçebilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, hukuksal bazı süreçler içerisindeki engeller tekrar gündeme gelebilir. Eski eş ya da eski ilişkinle yüz yüze gelme ihtimalin bulunuyor. Ev düzeni kurmak isteyebilir ve şehir dışı planları yapabilirsin.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynaklarla ilgili sıkıntılar olsa da süreçler önemli başvuru, yurtdışı kaynaklı planlar ve hukuksal prosedür gerektiren aşamalarla çözümlenebilmesi için biraz zamana ihtiyacın olabilir.

Balık: Sevgili Balık, önemli bir karar aşamasından geçerken geçmişi geçmişte bırakmak ilerlemeye hız katacak. Ev tamiratı, kredi faiz ve yapılandırma süreçlerinde açılmamaya dikkat.