Astrolog Dr. Şenay Devi'den haftalık burç yorumları: Kıymet bilecek kıymetli hissettirecek ilişkiler kapıda

Yayın Tarihi: 07 Eylül 2024 Cumartesi 07:48:00

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2024 Cumartesi 07:48:00

Astrolog Dr. Şenay Devi, haftalık burç yorumlarını sizler için kaleme aldı. 7-13 Eylül Haziran haftalık burç yorumları merak ediliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? Hayata dair resmin bütününü görmeye başlayacağımız bir haftaya giriş yapacaksınız. Özgürleşip daha net kararlar alacaksınız. Kıymet bilecek kıymetli hissettirecek ilişkiler kapıda. İşte, Astrolog Dr. Şenay Devi'den haftalık burç yorumları...

Haftalık burç yorumları araştırılıyor. 7-13 Eylül haftasında burçları neler bekliyor? Astrolog Dr. Şenay Devi haftalık burç yorumlarını sizler için yazdı.

GÖKYÜZÜNDEN MESAJINIZ VAR

Pek çoğumuzun hayata bakış açısının daha derinlikli bir hal alacağı kaygılarımızı dönüştürerek resmin bütününü görmeyi başaracağımız bir haftadayız. Uğramış olduğumuz haksızlıklar yanılgılar yaptığımız yanlışların ağırlıklarından özgürleşecek daha net olacağımız kararlarımızı yeniden yapılandıracağımız bir haftadayız.

Bu hafta öfkeye tutunanlardan uzaklaşarak sakinliğe dinlemeye bizi gerçekten neyin mutlu olduğunun idraki ile kıymet bilecek kıymetimizi hissettiren ile ilişkilerimizi çok daha güçlü ve olumlu noktalara taşımayı başaracağız.

Astrolog Dr. Şenay Devi'den 7-13 Eylül Haziran haftalık burç yorumları...

KOÇ: Oldukça zorlu bir süreçten sonra büyük bir değişim enerjisiyle karşı karşıyasınız. Bir dizi sınavdan çok zorlu deneyimleri geride bırakıyorsunuz. Yeni fırsatlar ve kariyerdeki yeni gelişmeleri memnuniyetle karşılayacağınız enerjilerle karşı karşıyasınız. Yılın ilk aylarında dikkat etmeniz gereken en önemli konu saldırgan ve öfkeli tutumlar içinde bulunmamak olmalı. Özellikle işinizle ilgili konularda kötümser davranışlarda olmamaya özen göstermeli başkalarıyla kendinizi kıyaslamamalısınız. Öncelikle mesleki ve genel sosyal konular şans, umut ve umutsuzluk arasında sıkışıp kaldığınız enerjileri arkanızda bırakmanız gerektiğinin bilincine vakfı olmalısınız. Geçmişin olumsuzluğu ve kötümserliğinde arınacak pozitifliğe iyiye güzele odaklanacaksınız. Mesleki ve kişisel konularda çok fazla başarı elde edebilirsiniz geleceğe yönelik vizyonunuz özellikle yılsonuna doğru iyimserleşir ve ikili ilişkilerinizi daha iyi hale getirmenin maddi avantajlarını deneyimleyebilirsiniz. 4 Eylül'den itibaren ilişkiler çok olumlu olacaktır ve evli veya bir ilişki halindeyseniz ilişkinizin daha iyi hale geldiği ve daha olumlu olacağı bilmelisiniz. Aile ile ilgili ve evlilik konularında bazı öngörülemeyen olaylar yüzünden meslektaşlarınızla olan yakınınızla ilişkileriniz, aileniz ve ilişkileriniz 4 Eylül ve 15 Eylül arasında oldukça gereksiz karışıklığa maruz kalabilirsiniz. Bu süre boyunca büyük kararlar almaktan kaçınmalı dengeleri korumaya özen göstermelisiniz.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN.

Ödem atıcı tarif ile şişkinliğe son!

Sinsi hastalık bilişsel gerilemeye yol açıyor

Yumurtalardaki numaralar ne anlama geliyor? İşte yanıtı...