Astrolog Şenay Devi yazdı: Plüton 1 Eylül'de Oğlak burcunda Retroya başlıyor! Plüton burçları nasıl etkileyecek?

Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 09:05:00

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 09:05:00

Astrolog Şenay Devi, ölüm ve yeniden doğuşun gezegeni olarak bilinen Plüton'un 1 Eylül'de Oğlak burcunda Retroya başladığını duyurdu. Değişimleri ve kademeli değişiklikleri çağrıştıran Plüton'un burçlara etkisi neler olacak? Oğlak, hiyerarşi, zenginlik, hırs ve geleneğin temel bir toprak burcudur; bu gerileme, geleceğimizde artık yeri olmayan güç yapılarının son nefesini temsil edebilir. Astrolog Dr. Şenay Devi, Plüton'un gerilemesi her burcu nasıl etkileyecek? sorusunun yanıtını sizler için yazdı.

Burçlar ve hayatımıza etkisi özellikle de retro zamanları merak ediliyor. Aşk, evlilik, kariyer, sağlık, para ve eğitim konularında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını retro döneminde neler bekliyor? Hangi burç retrodan nasıl etkilenecek araştırılıyor. Astrolog Dr. Şenay Devi, Plüton'un 1 Eylül'de Oğlak burcunda Retroya başladığını açıkladı ve retronun burçlara etkisini kaleme aldı.

Gökyüzünün eylülde retro etkisinde burçlara etkisi ne olacak? Astrolog Dr. Şenay Devi, sizler için yorumladı...

Plüton 1 Eylül'den itibaren son kez Oğlak burcuna geri getirecek. 248 yıl boyunca Oğlak burcuna geri dönmeyecek, çünkü şu anda Kova burcundaki Plüton'un sizin için bir birey olarak ve bizim için bir kolektif olarak sakladığı her şeye hazırlanıyoruz.

Plüton yaratılış ve yıkımın yanı sıra ölüm ve yeniden doğuşun gezegenidir. Bu, astrolojideki en yavaş hareket eden gezegendir ve zamanla gelişen nesiller arası değişimleri ve kademeli değişiklikleri çağrıştırır. Plüton Kova burcunun başlangıcından Oğlak burcunun sonuna kadar geriledikçe, henüz tamamen ele almadığımız veya uzaklaşmadığımız belirli sorunların yeniden canlandığını fark edebilirsiniz. Oğlak, hiyerarşi, zenginlik, hırs ve geleneğin temel bir toprak burcudur; bu gerileme, geleceğimizde artık yeri olmayan güç yapılarının son nefesini temsil edebilir. Bu gerileme 29 derecede sona erdiği için yani 'anaretik derece' toplumun bir bütün olarak büyük bir dönüm noktasıyla çakışabilir. Tersine, Kova topluluk çabası, yenilik, devrim ve fütürizmin burcudur; bu gerileme ve geçiş sırasında tanıştığımız bazı garip toplumsal deneyleri işlememiz için bize zaman tanıyacaktır.

PLÜTON'UN GERİLEMESİ HER BURCU NASIL ETKİLEYECEK?

Bu geri hareket, genel kolektifimiz üzerinde en büyük etkiye sahip olacak, ancak aynı zamanda sizi bir birey olarak da etkileyecek. Güneşinize veya yükselen burcunuza göre Plüton geri hareketinin hayatınızda ki etkisini öğrenin.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN.

Haftalık burç yorumları (23-29 Ağustos)