Haftalık burç yorumları (23-29 Ağustos) Aşk hayatlarınızda ani kararlara dikkat!

Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 12:16:00

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 12:16:00

23-29 Ağustos haftalık burç yorumları merak ediliyor. Haftanın şanlı burçları hangileri? Aşk, evlilik, kariyer, sağlık, para ve eğitim konularında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor. Aşk hayatlarımızda ani kararlara dikkat etmemiz gerektiğini belirten Astrolog Dr. Şenay Devi, pişman olmamak için sabırlı davranılması gerektiğini belirtiyor. İşte, Astrolog Dr. Şenay Devi'den haftalık burç yorumları...

AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Gökyüzünün bu hafta bizlere mesajı ne? Haftalık burç yorumları merak ediliyor. 23-29 Ağustos haftasında burçları neler bekliyor? Astrolog Dr. Şenay Devi haftalık burç yorumlarını sizler için kaleme aldı.

Aşk hayatlarımızda ani kararlara dikkat etmemiz gerektiğini belirten Astrolog Dr. Şenay Devi, pişman olmamak için sabırlı davranılması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

Astrolog Dr. Şenay Devi'den 23-29 Ağustos haftalık burç yorumları...

KOÇ BURCU

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Koç olanlar

Genel Bakış: Bu hafta annenizle onun sağlığı ve aile hayatınızla ilgili konularda daha dikkatli ve duyarlı olmalısınız. Bu hafta ki gezegen enerjileriyle güvensiz hissetmenize ve prestijinizi ve şerefinizi kaybetme korkularınızı arttırabilir. Bu anlamda yolunuzda birçok zorluk olabilir ve hayal kırıklığına neden olan sorunlar olabilir. Arazi, mülk ve araçlarla ilgili konularda bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu hafta boyunca sizin için özel olan konulara ve kişisel yaşamınıza odaklanabilirsiniz. Ailenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekecek ve ev atmosferini ilişkilerinizi daha iyi bir hale getirmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekecek. Her zamankinden daha kontrolcü olmak adına bir dürtü yaşarsınız ve bu, başkalarıyla sürtüşmeye neden olabilir. Hiç kimse kontrol edilmekten hoşlanmaz. Başkalarının yaşamlarını yönetmeye çalışmayın.

Bu hafta, Duygusal hayatınız beklentilerinize göre ilerlemeyebilir. Eş ya da sevgilinizle önemsiz konulardan çıkacak kavgalar ilişkinizi yaralayabilir. Bekarlar Koç burçları ise yeni tanışmalar söz konusu olsa da yeni bir ilişkiye başlamak noktasında çok aceleci olmamalısınız.

Öğrenci ve Çocuk Koç burçları: Koç'lar gezegensel enerjiler eğitimle bazı engeller yaşanabileceğine işaret ediyor. Çalışmalarda konsantrasyon eksikliğiyle karşı karşıya kalabilirler ve ayrıca sağlıkla ilgili konular onları sıkıntıya sokabilir. Bu hafta çocuk Koç burçları mideyle ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Simpsonlar M Çiçeği'ni bilmemiş!

Dünyanın en büyük ikinci elması bulundu

Bir erkekte aradığı kriteri açıkladı!