Kabartma tozu gibi 3 burç! Astrologlar tescilledi

Yayın Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 12:00:00

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 12:00:00

Pastaları kabartmaya yarayan kabartma tozu bazı insanların hayattaki misyonları olabilir. Birazdan sıralayacağımız burçların en büyük özellikleri abartmaları. Onların sıradan olayları bile aşırı tepkileriyle süslemeleri cringe bir görüntüye neden oluyor. Aşırı tepkilere sahip insanların ortak özelliği ise ilgiye çekme istekleri... Odak noktada olma hırsıyla sergilenen abartılı tavırlara sahip burçları sizler için derledik...

GUNES.COM

ABONE OL

Zaman zaman yanımızdaki bireylere "tamam sensin" derken buluruz kendimizi. Çünkü onların büyük iddia ve davranışlarını başka türlü teskin etme şansımız yoktur. Şampiyon olma hırsı her alanda ortaya çıkabilen bu modellerin en büyük silahı "abartı". Astroloji ise hayatını abartılarla süsleyen burçların listesini çıkardı. İşte kabartma tozu ruhlu 3 burç...

12 burcun yer aldığı Zodyak'ta abartıyı sevenleri derledik. Kabartma tozu ruhuna sahip bu 3 burcun en temel korkusu ilgisizlik. Peki abartıya bayılan burçlar hangileri?

KABARTMA TOZU GİBİ 3 BURÇ

KOVA: Mucit zekalı Kovaların yüksek sesli ruhları boşuna değil! Onlar olayları büyüterek çıkar elde edecek kadar da kurnaz. Kovalarla tartışırken zeytinyağı üsluplarına karşı çaresiz hissedebilirsiniz. Yörüngenin en abartılı ve kabartılı burcu evet Kovalar!

YENGEÇ: Coşkun nehirler gibi hoyrat Yengeçlerin abartıda sınırları yoktur. Onların duygu dünyasına göre her şey etraflarında döner. Teprenen yapraktan bile nem kapabilecek düzeyde alınganlıkları vardır. Yengeçlerin abartma mekanizmaları sevdikleri zaman çift katlı çalışır. Manipülatif kişilikleri sayesinde abartılarını çaktırmadan yaparlar.

ASLAN: Gösteriş meraklısı Aslan burçları için hayatta detay diye bir şey yoktur. Aslanların her olayı ciddiye alan tavırları ve özellikle en ufak eleştiride büründükleri abartılı tavırlar onları zor bir kişilik yapar. Kesinlikle eleştiriye geçit vermezler. Çünkü her Aslan gizli bir narsistir. Kıyafetlerinden tavırlara abartılı yaklaşımlarının altında ise üstünlük iddiaları vardır.