Kaçanı kovalayan burçlar

Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 14:27:00

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 14:27:00

Sadece yeni kuşak için geçerli olmayan ‘kaçan kovalanır' kuralını her yerde duymuşsunuzdur. Kaçanın kovalandığı, kovalayanın da hayatı kaçırdığı düğüne varmayan düğümsel ilişkiler… Peki, hangi burçlar kaçanı kovalıyor? İşte detaylar…

GUNES.COM

ABONE OL

'Seviyorsan git konuş bence' diyen burçlara karşı, seviyorsam koşayım diyen burçlar.. Ani sevgi patlaması yaşayarak partnerini korkuttuğu yetmediği gibi istediğini alana kadar savaşan üç burç haberimizde...

Aslan: Aslan burçlarının kaçanı kovaladığını kesinlikle söyleyelim. Kovalarken yılmayan Aslan burçları, istediğini alana kadar savaşmaya hazırdır. Fakat eğer kovalanan Aslan burcuysa, ipleri eline verdiğinizi, egosal savaşlara gireceğinizi söyleyelim. Aşk ve ilişkilerde anaç karakterli olan Aslan burçları oldukça yöneticidir. Yönetirken de her şeyin elinin altında olmasını isterler. Fakat bir Aslan burcunun elinin altında olursanız, başının üstünde olmazsınız.

Akrep: Uçanı, yüzeni, kaçanı kovalayan Akrep burçları inanılmaz iyi bir avcıdır. Geri adım attığınız konu ne olursa olsun ileri doğru koşacaktır. Hatta Akrep burcundan uzaklaşarak kaçmanız akrep burcunun hoşuna bile gidebilir. Acı çekmeyi sevmek mi? Severken acı çekmek mi?

Terazi: Hayatı boyunca radikal karar alırken ameliyata girecek gibi davranan Terazi burçlarını elde etmek için onu terslemeniz yeterli olacaktır. Terslendiği her ortamı dengesiz görerek adalet dağıtmaya çalışır. Kendi dengelerini bozarak diğer insanların hayatını dengede tutma hobileri vardır. Yardım etmeye bayılan terazi burçlarını elde etmek için kaçmanız yeterli olacaktır.